Hello!
Átlagnál kisebb mérettel keresek Budapesten partnert, partnereket.
Átlagnál kisebb mérettel keresek Budapesten partnert, partnereket.
Itt vagyok
Adatlapom vizsgáljátok át.
Ha tetszik, írjatok rám
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 07. péntek 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 07. péntek 08:41

Adatlapom vizsgáljátok át.
Ha tetszik, írjatok rám

Törölt felhasználó (4706593)

Meg mindig keressuk azt a pasit hosszutavra aki hetkoznap napkozbenben raerne
Egy 23 eves terhes 15/55 csinos nagymellu noi tagunk rendszeres kenyezteteseben CUCKOLD
Viberen fotocsere
Helyunk van
Nyiregyhazan
Egy 23 eves terhes 15/55 csinos nagymellu noi tagunk rendszeres kenyezteteseben CUCKOLD
Viberen fotocsere
Helyunk van
Nyiregyhazan
Meg mindig keressuk azt a pasit hosszutavra aki hetkoznap napkozbenben raerne
Viberen fotocsere
Helyunk van
Nyiregyhazan
Viberen fotocsere
Helyunk van
Nyiregyhazan
Sziasztok Tatabányai 45 éves férfiként ismerkednék páral minden jóra és élvezetesre. Komolyan gondolom.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!BP.és környéke!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!BP.és környéke!
Sziasztok!Olyan párt keresek ma estére a Tisza tónál Sarudon autós kalandra ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugják,szopatják egy méretes szerszàmmal. Előtte egy kávé üdítő.a kikötőben
Hétvégén feleségem örömére pasit Győrben?
Most 7vegen ráérö s hellyel rendelkezo pár van-e itt ahol a feleseget használhatnam a ferje elott? (cuckold)
Érdekelne
Szia
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 05. szerda 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 05. szerda 13:53
Törölt felhasználó (4294812)

Plusz férfit keresünk feleség plusz örömére ,,,,
Sziasztok,
Sajnos az elmúlt években nagyon megváltozott az országban a szexpartner keresés a tapasztalataim alapján. Eljutottunk odáig, hogy a párok 90%-a is kamus és ghostingol. De a kitartással sok mindent el lehet érni, ezért továbbra is keresem a hozzám hasonló alkatú párok társaságát Budapestről vagy Pest megyéből. Hosszútávra keresek, rendszeres találkozásokra. Kérem privátban egyeztessünk
Sajnos az elmúlt években nagyon megváltozott az országban a szexpartner keresés a tapasztalataim alapján. Eljutottunk odáig, hogy a párok 90%-a is kamus és ghostingol. De a kitartással sok mindent el lehet érni, ezért továbbra is keresem a hozzám hasonló alkatú párok társaságát Budapestről vagy Pest megyéből. Hosszútávra keresek, rendszeres találkozásokra. Kérem privátban egyeztessünk
Sziasztok 07,07 Péntek estére keresek Bi elhanyagolt hölgyet, csajszit , ill párt vagy esetleg sw házi bulit. Üdv Laca
Kaposvári párt keresek, kanos diszkrét nemfüggetlen pasi vagyok. nyitott partnereket keresek!
Párokkal ismerkednék alkalmi vagy akár hosszú távú kapcsolatra.
Srácokat keresünk.
Adatlapot olvass,ha mindennek megfelelsz akkor írj légyszi,privátban.
Adatlapot olvass,ha mindennek megfelelsz akkor írj légyszi,privátban.
Holnap fogadnék párt a házamba egy hármashoz együtt.
Ha az adatlapom szerint talán elég jo vagyok akkor gyertek
próbáljátok ki engem.
Ha az adatlapom szerint talán elég jo vagyok akkor gyertek
próbáljátok ki engem.
Pasit látnánk vendégül szombat este. Tudj utazni, merj találkozni, 18+ de max 22-23 méret, és kemeny, higiénia, EQ, IQ és potencia elvárt

Sziasztok!
25 éves szabolcsi srác vagyok molett alkattal, szolis barna bőrrel és szakállal.
Csatlakoznék párokhoz vagy hölgyhöz szabolcs megyében.
Valakihez esetleg csatlakozhatnék?
25 éves szabolcsi srác vagyok molett alkattal, szolis barna bőrrel és szakállal.
Csatlakoznék párokhoz vagy hölgyhöz szabolcs megyében.
Valakihez esetleg csatlakozhatnék?
Badacsonyban ismerkednek
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.