Sziasztok!
Potens budapesti férfi társat keres hosszútávú szex kapcsolat céljából.
Potens budapesti férfi társat keres hosszútávú szex kapcsolat céljából.
Párt keresek alkalmi vagy hosszútávú kapcsolatra.
Pesten keresek párt ma estére.Helyem van
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Kertvárosi családi házamban szaunázásra (finn, vagy infra) szívesen vendégül látnék kedves, igényes, szimpatikus párt! Csak hétköznap, napközben megoldható!
15-én Szombaton napközben elugranánk pasihoz max 40 éves korig.KECSKEMÉT és 50 km körzetben gondoljuk.
Adatlapot olvass azért.
Ha megvannak az adottságaid jelentkezz privátban.
Adatlapot olvass azért.
Ha megvannak az adottságaid jelentkezz privátban.
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Badacsony környékén ismerkednék
Sziasztok! Holnap délelőtt Szegeden, vagy a környékén pár aki szexelne egy jót hármasban? Írjatok, és megyek, utazás nem gond!
Sziasztok, Megismernék egy párt ahol hosszabb távon lehetnék a harmadik fél ! Pest megye esetleg Kecskemét közelében. Privát írj esetleg viber a gyorsabb kommunikáció végett ha lehet Köszönöm
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.
Sziasztok! Valós párhoz szívesen csatlakoznék! Nyitott, közvetlen és potens 40-es férfi vagyok. Intim 21/6
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Holnap (szerdán) napközben Székesfehérváron és reális távolságon belül, párral, hölggyel találkoznék. Sportos, intelligens negyvenes vagyok. További infók az adatlapomon. Csináljunk egy fergeteges orgiát!
Ma délelőtt kell valakinek egy szenvedélyes, szeximádó férfi Győrben vagy a környéken?
sziasztok feleseget hasznalnek a ferje elott(cuckold) hely kellene utazni tudok!
Van olyan kaposvári pár akikhez beszállhatnék? Hely kell!
Sziasztok! Sportos, értelmes, 32 éves egyedülálló férfi vagyok minimális tapasztalattal ebből a világból. Szívesen ismerkednék szárny bontogató párral, hogy együtt szerezzünk tapasztalatot, vagy rutinos pàrral akik szívesen “egyengetnék” utam. Írjatok, ismerkedjünk!

Sziasztok Bp-i hölgyet, csajszit, párt keresek Szombat estére "07,14" sw házi buliba is szívesen részt vennék .
Olvasom itt ,ott nem találnak találkozni merő pasit, hogy sok lett itt a kamus, hát én találkozni is merek és ha kell nem fogok vissza lépni ha akcióra kerül a sor
Üdv Laca
Olvasom itt ,ott nem találnak találkozni merő pasit, hogy sok lett itt a kamus, hát én találkozni is merek és ha kell nem fogok vissza lépni ha akcióra kerül a sor

Holnap délelőtt kell valakinek egy szenvedélyes, szeximádó férfi Győr környékén?