50 pluszos párnál besegítenék.
Sziasztok csak jövő hétre?
(Ez egy válasz Fluffy üzenetére (2023. 07. 13. csütörtök 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 13. csütörtök 21:28

Sziasztok
Jövő hétre (pontos időpont nemsokára) keresek egy sportos, kigyúrt pasit, aki a már meglévő hazibaràtunk mellé betàrsulna, és én végig néznem ahogy ketten kenyeztetitek.
Csak képpel rendelkezőknek valaszolunk, fontos hogy borotvált légy. Budapesti pasit keresünk.
Jövő hétre (pontos időpont nemsokára) keresek egy sportos, kigyúrt pasit, aki a már meglévő hazibaràtunk mellé betàrsulna, és én végig néznem ahogy ketten kenyeztetitek.
Csak képpel rendelkezőknek valaszolunk, fontos hogy borotvált légy. Budapesti pasit keresünk.
Sziasztok
Sziasztok !
Budapesten hetero pár játszó társa lennék péntek, délután, este ..
Valóban nagy mérettel rendelkezem
Budapesten hetero pár játszó társa lennék péntek, délután, este ..
Valóban nagy mérettel rendelkezem
Sziasztok feleseget hasznalnek a ferje elott(cuckold) akit ez izgatná! Most 7végén tudnek utazni ha vannak itt ra ero párok?
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú párt - akár biszex iránt érdeklödő férfitaggal - keresek!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok!
Párokkal, Hölgyekkel ismerkednék hetero alapon.
Diszkrét, kedves, figyelmes pasi vagyok.
Hajdú és Borsod megye.
Párokkal, Hölgyekkel ismerkednék hetero alapon.
Diszkrét, kedves, figyelmes pasi vagyok.
Hajdú és Borsod megye.
Sziasztok
Bp-i hölgyet, csajszit, párt keresek Szombat estére "07,14" sw házi buliba is szívesen részt vennék .
Olvasom itt ,ott nem találnak találkozni merő pasit, hogy sok lett itt a kamus, hát én találkozni is merek és ha kell nem fogok vissza lépni ha akcióra kerül a sor . Üdv Laca
Bp-i hölgyet, csajszit, párt keresek Szombat estére "07,14" sw házi buliba is szívesen részt vennék .
Olvasom itt ,ott nem találnak találkozni merő pasit, hogy sok lett itt a kamus, hát én találkozni is merek és ha kell nem fogok vissza lépni ha akcióra kerül a sor . Üdv Laca

sziasztok.
28 eves urkent csatlakoznek párhoz, feleség öröméré.
Utazni tudok, nagy cicit, teltebb alkat elony.
Utazni tudok: Pest megye, Komarom - Esztergom, Budapest.
Irjatok batran , privatban adok szamot is.
28 eves urkent csatlakoznek párhoz, feleség öröméré.
Utazni tudok, nagy cicit, teltebb alkat elony.
Utazni tudok: Pest megye, Komarom - Esztergom, Budapest.
Irjatok batran , privatban adok szamot is.
Sziasztok!
Hétfőtől Berényben leszünk. Szeretnénk kicsit lazábbra és huncutabbra venni a Balatonozásunkat... Örömmel megismerkednénk jófej, kulturált, hetero férfiemberrel. Átlagos-nem vékony de nem is lufi emberként nem most jöttünk le a playboy és a playgirl címlapjáról, s ezt tőled sem várjuk el.
Ha megvan a szimpátia, a kémia, az öröm, akkor bármi, lehetséges, akár hosszabb távon is.
Hétfőtől Berényben leszünk. Szeretnénk kicsit lazábbra és huncutabbra venni a Balatonozásunkat... Örömmel megismerkednénk jófej, kulturált, hetero férfiemberrel. Átlagos-nem vékony de nem is lufi emberként nem most jöttünk le a playboy és a playgirl címlapjáról, s ezt tőled sem várjuk el.
Ha megvan a szimpátia, a kémia, az öröm, akkor bármi, lehetséges, akár hosszabb távon is.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Sziasztok! Mától vasárnap estig délután és kora este párhoz csatlakoznék, a hölgy örömére…Esetleg holnap (péntek) szívesen csatlakoznék párhoz strandolni is .
Sziasztok! Az adatlapunkon leírt félteleknek megfelelő, intelligens, izmos, nem dohányzó, hetero pasit keresünk harmadiknak, július 21-3 péntek estére!
Sziasztok! Holnap ( péntek) reggel, délelőtt pár aki szexelne egy jót hármasban? Írjatok, és megyek, utazás nem gond!
Sziasztok
Szívesen csatlakoznék párhoz!! Én egy 175 magas 75kg-os srác vagyok! Nem zárkozom el semmi jótól! Pest megyében igazából bárhol jó lehet nekem! Ha bárki lát bennem fantáziát írjatok bátran privátba!
Üdv Tomi
Szívesen csatlakoznék párhoz!! Én egy 175 magas 75kg-os srác vagyok! Nem zárkozom el semmi jótól! Pest megyében igazából bárhol jó lehet nekem! Ha bárki lát bennem fantáziát írjatok bátran privátba!
Üdv Tomi
Sziasztok!Badacsony környékén ismerkednék.
Szép napot. Egy kis házi bulit tervezünk egy kedves pár ismeröseimmel. 3man vagyunk rég ismerjük egymást és egy vagy két pár szeretettel fogadnánk. Nem az első lenne szóval időpont nincs még de ha lennének érdeklődők össze hozható. Hogy valósak vagyunk ,kontakt a párral is fel vehető és velem is.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok ! Sportos igényes pasi szívesen lenne harmadik ,magas vékony extra méret, ha akarsz egy jó napot a párodnak
strapabíró figyelmes igényes típus. Sportosabb nők párok érdekelnek kizárólag hetero alapon üdv Péter