Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párokat keresek.Vékony fiú vagyok.
Holnap délután párhoz csatlakoznék Hegyeshalom-Győr-Székesfehérvár-Kiskunhalas útvonal mentén.
40es vastag farkú pasi ismerkedne - képek adatlapomon

Sziasztok! Ma estére keresek kalandot bpn! Helyem sajnos nincs de utazni tudok! Sziasztok!
Feleség örömének fokozására keresünk hetero párt vagy hetero pasit, adatlapunk szerint
Kaposváron van pár egy 50 éves férfinek diszkréten?
Sziasztok! Ma estére keresek kalandot bpn nővel vagy párral! Helyem sajnos nincs de utazni tudok! Sziasztok!
Pesten keresek párt ma estére.Helyem vam.
Albertirsa Monor körzetében, ma este puncit kényeztetnek nyalnák akár a férj jelenlétében is! Enyhe bi is bejön.
Ma délután pár,nudizás,napozás,medencézés,szex.Telkemen a Tisza tónál.magas sportos nagy méretű pasival?
Sziasztok. Ma délután Dunakeszi leszek. Szívesen csatlakoznék egy kis kölcsönös élvezetért párhoz lányhoz.
Üdv Tamás
Üdv Tamás
Sziasztok! Ma estére keresek kalandot bpn nővel vagy párral! Helyem sajnos nincs de utazni tudok! Sziasztok!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Monor körzetében, ma este puncit kényeztetnek, férj jelenlétében is!
Ismerkednèk hölggyel, párral
Alkalmilag vagy hosszabb távon
Alkalmilag vagy hosszabb távon
Párt fogadnék ma délelött!Monor
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Sziasztok!
Most szombat (2023.07.22.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most szombat (2023.07.22.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok! Ma délelőtt kalandoznék a XI kerületben! Esetleg nő vagy pár? Sziasztok!