Sziasztok. Párt ,hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.
Hölgyeket és házasparokat keresek kellemes kikapcsolodásra barátsagosan erotikus légyottokra. Ápolt intelligens ferfi vagyok tapasztalt a swinger világaban, párokkal 3- mas cuckold s ami spontán mindenkinek élvezetes. Estefelé kellemes szaunás teraszon nagy meretű amerikai jakkuzi nagy úszomedence kellemes zene iszogatás huncutkodás igényes szomszéd mentes gyönyörű szép saját wellnes vendéghaz nyaralómba tudlak fogadni. A diszkreció grantált!
Pécs és környékén valakik?
Sziasztok.45éves ápolt ,igényes pasi szivesen csatlakozna párhoz a hölgy örömére.Nyergesujfalu és környéke.köszi
Ma kora estére keresek párt a Paks-Budapest-Miskolc útvonalon...
Privátban írjatok ha úgy van...
Privátban írjatok ha úgy van...
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Jó napot.
Adatlapom szerint keresek kapcsolatot a környékemen.
Amenyiben szimpatikus az adatlapom, várom a levelet.
Részleteket levélben.
Köszönöm.
Adatlapom szerint keresek kapcsolatot a környékemen.
Amenyiben szimpatikus az adatlapom, várom a levelet.
Részleteket levélben.
Köszönöm.
Sziasztok. Nyíregyházi párhoz csatlakoznék.
Sziasztok!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. Nem kigyúrt, de renderesen sportoló és magára rendkívül igényes.
Voltam már néhányszor a Tiktokban, azonban a swingerklub közönsége nem volt nekem annyira szimpatikus, azonban otthoni hármas felállásokban sokkal jobban megtaláltam, amit keresek.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Keressetek bizalommal
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. Nem kigyúrt, de renderesen sportoló és magára rendkívül igényes.
Voltam már néhányszor a Tiktokban, azonban a swingerklub közönsége nem volt nekem annyira szimpatikus, azonban otthoni hármas felállásokban sokkal jobban megtaláltam, amit keresek.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Keressetek bizalommal

Sziasztok
Lányhoz ès párhoz csatlakoznék Budapesten ès környékén .
Lányhoz ès párhoz csatlakoznék Budapesten ès környékén .
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hétköznap délelőtt hely van!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hétköznap délelőtt hely van!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Kecskemét.
(Ez egy válasz izgalmasdolgokat üzenetére (2023. 07. 31. hétfő 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 31. hétfő 08:21

A héten a délelőtti órákban keresünk fiúkat 60+éves hölgy kényeztetésére. Ápoltság,intelligencia!
A héten a délelőtti órákban keresünk fiúkat 60+éves hölgy kényeztetésére. Ápoltság,intelligencia!
Sziasztok! Párral ismerkednék tartós szexkapcsolatra
Tapolca csütörtök/péntek 3.-nak pasi esetleg? Adatlapunk szerint keresünk
Akad olyan pár esetleg aki csak dupla cumiztatásra keres pasit?
Lenne itt egy jelentkező :P
Lenne itt egy jelentkező :P
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok,
Többesben némi tapasztalattal, (közösen is) szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné. 41 és 43 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk. Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket, képet természetesen tudunk küldeni, és viber is van
Többesben némi tapasztalattal, (közösen is) szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné. 41 és 43 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk. Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket, képet természetesen tudunk küldeni, és viber is van
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !