A Parádsasvári kastély hotelben vagyunk, párom részére egy kimondottan jól masszírozó férfi masszőrt keresünk. Aki nem mellesleg ha úgy adódik kényeztetné is a hölgyet. Nagy intim elvárt és vekogy testalkat. Pocakos macis testalkat nem
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! Feleséget, barátnőt kényeztetnék a párja jelenlétében…Utazni tudok!
Írtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 08. kedd 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 08. kedd 06:20
Törölt felhasználó (4703614)

Sziasztok cuckoldra keresünk nagy vastag méretel rendelkező férfit akár rendszeres találkozásra!! Illeti 3 szex creampie. Helyed legyen!!
Sziasztok! Ma este lenne kedve párnak kalandozni bpn? Ápolt normális férfi vagyok! Helyem sajnos nincs, utazni tudok! Sziasztok!
Hétvégére egy hellyel rendelkező fiu 30 tól-43ig Debrecen környékén 3mas???
Ha lehet nagy méretü de nem feltétel
Ha lehet nagy méretü de nem feltétel
Pécs és környékén valaki(k)?
Párt keresek sexkapcsolatra hosszú távon. Maszsàzs órákon át mindenkinek.
Sziasztok cuckoldra keresünk nagy vastag méretel rendelkező férfit akár rendszeres találkozásra!! Illeti 3 szex creampie. Helyed legyen!!
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka,Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.
150/55/23 DD mell , Nagyhasu csinos terhes 8. Honapos terhes baratnom kenyeztetesere keresunk
Kigyurt izmos pasit. 70kg pasik kerjuk ne ….
Nyiregyhaza
Kigyurt izmos pasit. 70kg pasik kerjuk ne ….
Nyiregyhaza
Bp most?
sziasztok vanak e itt olyan pasik akit izgatná ha alájuk fekudve nyalnek mikozben a feleseget dugná? Hely kellene utazni tudnek!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

A héten késő este Pár aki szívesen találkozna??

Párokat fogadnék, nyugodt hely van!
Belső üzit
Belső üzit
Sziasztok! Ma este bpn esetleg egy kis kaland? Valaki(K)? Helyem sajnos nincs de utazni tudok autóval! Sziasztok!
Sziasztok!
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Ma este párt fogadnék pesten.Valakik?
Sziasztok! Nagyon szívesen kinyalnék egy jól teli élvezett puncit, vagy bármilyen más kívánságot is teljesítenék. Ha van itt olyan pár akiket ez szintén izgat, akkor itt vagyok. Bármelyik nap alkalmas, írjatok!