Sárvár és környékén hölgyet vagy párt keresek heteró alapon
Sziasztok. Szeged környékén keresünk!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 50 év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit/férfiakat keresünk.2 partnert keresnénk egyszerre első soron, párom kényeztetésére 2 főt cuckoldra,másod soron hármasra keresünk férfi partnert/partnereket azt is akár cuckold alapon.
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 50 év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit/férfiakat keresünk.2 partnert keresnénk egyszerre első soron, párom kényeztetésére 2 főt cuckoldra,másod soron hármasra keresünk férfi partnert/partnereket azt is akár cuckold alapon.
Balatoni kalandra párt vagy hölgyet keresek.
Üzenetet privátban várok
Üzenetet privátban várok

Sziasztok! Esetleg ma kora este kalandozni vágyó pár, a hölgy kényeztetésére?
Sziasztok!
Párom kényeztetésére keresünk megbizható, ápolt férfit.
Párom kényeztetésére keresünk megbizható, ápolt férfit.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! Hatvanban keresek diszkrét, ápolt párt! Enyhe bi belefér!
Sziasztok!
Napközben ráérő budapesti hölggyel ismerkednék. Helyem van a 11.kerben. Diszkréció adott. Önmagamra és a környezetemre igényes vagyok. wink
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj privátban!
Üdv
Zoli
Napközben ráérő budapesti hölggyel ismerkednék. Helyem van a 11.kerben. Diszkréció adott. Önmagamra és a környezetemre igényes vagyok. wink
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj privátban!
Üdv
Zoli
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.
Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

Búvóhelyem van BP. 7.ker_ben
sziasztok nőt vagy párt keresek pápán heteró alapon
Sziasztok lányok, párok jelentkezését várom akik nyitottak közvetlenek és elvennék a szüzességem nudizmusbol .nagyon szívesen meztelenkednék egy szép parton (pl: D1)egy kellemes társaságban.
Ha szimpatikus vagyok kérlek írj rám üzenetben és beszéljük meg a részleteket
Ha szimpatikus vagyok kérlek írj rám üzenetben és beszéljük meg a részleteket
Kb. 20cm hosszú, vastag, kemény farkam a lány örömére kész, ha akarja, elvezesig szetnyalom a kis punciját!
(Ez egy válasz Cilibaba1980 üzenetére (2023. 08. 13. vasárnap 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 13. vasárnap 10:19

Sziasztok ma estére keresünk kizàrolag a lány örömére srácot nagy intim elöny
Sziasztok!
Ma, vagy holnap este szívesen találkoznék hölggyel vagy párral Budapest vagy Pest megye környékén.
Ma, vagy holnap este szívesen találkoznék hölggyel vagy párral Budapest vagy Pest megye környékén.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok. Győri egyedülálló srác vagyok, párhoz csatlakoznák hosszú távon.

Kaposváron keresek olyan párokat, ahol a hölgynek nem elég egy pasi. Hely kell. Diszkrét 50 éves vagyok..
Sziasztok.Nyíregyházi párhoz csatlakoznék.