Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Napközben ráérő budapesti hölggyel ismerkednék. Helyem van a 11.kerben. Diszkréció adott. Önmagamra és a környezetemre igényes vagyok. wink
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj privátban!
Üdv
Zoli
Napközben ráérő budapesti hölggyel ismerkednék. Helyem van a 11.kerben. Diszkréció adott. Önmagamra és a környezetemre igényes vagyok. wink
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj privátban!
Üdv
Zoli

Törölt felhasználó (4708228)

Telt, érett pár akik órákon át imádnak élvezkedni? (adatlapomon minden megtalálható, írjatok üzenetet)
Telt, érett pár akik órákon át imádnak élvezkedni? (adatlapomon minden megtalálható, írjatok üzenetet)

Sziasztok ! Budapesten keresünk kizárólag a lány örömére nagy méret előny
Sziasztok ! Budapesten keresünk kizárólag a lány örömére nagy méret előny
sziaszto nyiregyházi pár van itt fent?
Miskolcon pár...helyem van!
Sziasztok. Hajdú-Bihari párral ismerkednék minden jóra. Enyhe bi belefér. Délelőtti órákban helyem van.
Párhoz csatlakoznék ma Szeged-Bp-Györ,vagy Szeged-Székesfehérvár-Győr útvonal mentén.
Sziasztok!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. Nem kigyúrt, de renderesen sportoló és magára rendkívül igényes.
Voltam már néhányszor a Tiktokban, azonban a swingerklub közönsége nem volt nekem annyira szimpatikus, azonban otthoni hármas felállásokban sokkal jobban megtaláltam, amit keresek.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Keressetek bizalommal
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. Nem kigyúrt, de renderesen sportoló és magára rendkívül igényes.
Voltam már néhányszor a Tiktokban, azonban a swingerklub közönsége nem volt nekem annyira szimpatikus, azonban otthoni hármas felállásokban sokkal jobban megtaláltam, amit keresek.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Keressetek bizalommal

Sziasztok! A mai nap folyamán párt vagy lányt fogadnék, részletek privátban.
Sziasztok.Párt keresek Augusztus 19-20. ra nudizás,medencézés,zene,grill,sex.20.án este hajós lampionos felvonulás. csak kitöltött adatlappal és képpel érdeklődj!
Randi ma Szentendrén? Sportos, bi pasit keresünk!
Szentendrén ma beszélgetnénk!!! 50+ párként keresünk sportos bi pasit! ...fényképpel
Sziasztok, ma kecskemeten vagy kornyekben, parhoz csatlakoznek, szabin vagyok igy egesz nap jo lehet

Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Pécsen szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon a hölgy örömére! Képeim vannak fent.
Szép estét! Ismerkednék az adatlapom szerint.