izgalmas kalandot keresek éretebb biszex párral, szopatni szerető férfival
Helloo!!! Ma estére keresek nőt/párt kölcsönös örömszerzésre. Minden jóban benne vagyok megbeszélés kérdése. Utazni tudok, helyem sajnos nincs. Fiatalos arcu/vékonyabb alkatú 22éves srác vagyok! (Érdekelne kimondottan 30-50év körüli milf) vagy 18-30év körüli vékony fiatal csajszi!
Sziasztok! 34/186/86 sportos lelkes pasi vagyok, és olyan érdeklődő hölgyeket, párokat keresek, akik nyitottak lennének egy a kéj és az élvezet által irányított napközbeni kalandra velem és kőkemény 19/5ös farkammal. Helyem van a 9. kerületben, de szívesen utazok is, írjatok bátran!
András
András
sziasztok!
a hétvégén szívesen kalandoznék (házas)párral hetero alapon 30 éves magas sportoló 22-6 extra mérettel a hölgy meglepetésére találka valami izgi helyen vagy akár nálam is lakásom teraszáról jól látható a tűzijáték hideg pezsgőt kortyolgatva
írjatok rám bátran privátban
a hétvégén szívesen kalandoznék (házas)párral hetero alapon 30 éves magas sportoló 22-6 extra mérettel a hölgy meglepetésére találka valami izgi helyen vagy akár nálam is lakásom teraszáról jól látható a tűzijáték hideg pezsgőt kortyolgatva

Sziasztok ha esetleg valakinek van kedve ma este sexelni a lány örömére az írjon privátba
Sziasztok!
Értelmiségi, ápolt, intelligens úriembert (max. 40 éves korig) keresünk harmadiknak.
A jelentkezéseket üzenetben várjuk!
Értelmiségi, ápolt, intelligens úriembert (max. 40 éves korig) keresünk harmadiknak.

A jelentkezéseket üzenetben várjuk!
Sziasztok nagyob méretü ffi Délpest megyében.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok!
Badacsony környékén ismerkednék!
Badacsony környékén ismerkednék!
Sziasztok! Holnap délelőtt Szegeden, vagy környékén pár egy kis kalandhoz? Hívjatok, és megyek!
Sziasztok!
Napközben ráérő budapesti hölggyel ismerkednék. Helyem van a 11.kerben. Diszkréció adott. Önmagamra és a környezetemre igényes vagyok. wink
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj privátban!
Üdv
Zoli
Napközben ráérő budapesti hölggyel ismerkednék. Helyem van a 11.kerben. Diszkréció adott. Önmagamra és a környezetemre igényes vagyok. wink
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj privátban!
Üdv
Zoli
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Tobb partnert talaltunk mar innen.
De hogy elméd megvilágosodjon elárulom most várjuk a második babánk akkor es most is sikerult normalis embereket talalnunk akikkel jolereztuk magunk …
Szep napot (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 17. csütörtök 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 17. csütörtök 20:38
De hogy elméd megvilágosodjon elárulom most várjuk a második babánk akkor es most is sikerult normalis embereket talalnunk akikkel jolereztuk magunk …
Szep napot (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 17. csütörtök 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4663184)

Hozzátok képest,Jézus feltámadása,egy könnyed irodai nap
Hát 2 éve 8hónapos terhes az a nő

Holnap Ballószögön pár/pasi , lenne aki kalandozna? Privát üzenetet kérnénk
sziasztok fehérvári 46 éves hetero férfi vagyok , vasárnap mennék Balatonberénybe keresek nőt vagy párt társaságnak , fehérvárról 7 20 as vonattal megyek , irjj bátran
Szentendrén keresünk sportos, bi pasit! 50+ -os pár vagyunk!
....csak ha van fényképed!!!
....csak ha van fényképed!!!
Adatlapunk szerint keresünk pasit hármasra.
Szimpatia elengedhetetlen
Viki és Andras
Szimpatia elengedhetetlen
Viki és Andras
Hajdúszoboszlón, Debrecenben vagy a környékén nyaraló, 50 vagy 60 feletti érett teltebb alkatú párral barátkoznék.
42 F. vagyok. Üdv.
42 F. vagyok. Üdv.
Sziasztok. Szeged környékén keresünk!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 50 év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit/férfiakat keresünk.2 partnert keresnénk egyszerre első soron, párom kényeztetésére 2 főt cuckoldra,másod soron hármasra keresünk férfi partnert/partnereket azt is akár cuckold alapon.
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 50 év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit/férfiakat keresünk.2 partnert keresnénk egyszerre első soron, párom kényeztetésére 2 főt cuckoldra,másod soron hármasra keresünk férfi partnert/partnereket azt is akár cuckold alapon.
Hozzátok képest,Jézus feltámadása,egy könnyed irodai nap
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 17. csütörtök 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 17. csütörtök 20:17

Törölt felhasználó (4706593)

Terhes 8 honapos csinos baratnommel keresunk nagymeretu pasit
Kizarolag NYIREGYHAZI pasit keresunk
150/50/23 DD mell
Kizarolag NYIREGYHAZI pasit keresunk
150/50/23 DD mell