Budapesten valakik? Hely ok Budán, de menni is tudok.
Sziasztok, szombat, délutánra, estére keresek vonzó hölgyet, bevállalós párt minden testi jóra Miskolcon. Hely van.
Gyertek!
Gyertek!
Sziasztok, Tatán töltöm a 7végét. Nő vagy esetleg pár aki szivesen ismerkedne hetero férfival?
Sziasztok.
Ma estére, éjszakára keresünk partnert az adatlapunk szerint.
Ma estére, éjszakára keresünk partnert az adatlapunk szerint.
Sziasztok.
28 éves urként szívesen csatlakoznék párokhoz. Felhajtani 1-2 szoknyát
28 éves urként szívesen csatlakoznék párokhoz. Felhajtani 1-2 szoknyát
Ma este vagy hétvégén szívesen fogadnék saját lakásomban párt vagy hölgyet!
Helyes, magas, kellemes méretű (20/6) srác vagyok.
Szívesen csatlakoznék párhoz szombat estére.
Ha küldtök telszámot vagy viber elérhetőséget, továbbléphetünk. Természetesen én is küldök, ha írtok levelet.
Üdv:
Peti
Szívesen csatlakoznék párhoz szombat estére.
Ha küldtök telszámot vagy viber elérhetőséget, továbbléphetünk. Természetesen én is küldök, ha írtok levelet.
Üdv:
Peti
Sziasztok! Augusztus 26-án, szombaton este a Parádé Remember partin, a Budapest Parkban ellenállhatatlan MILF párom szívesen venné méretes és könnyen merevedő, 30-40es fiú/fiúk csábítását és közeledését, feltéve, hogy a hirdetésünkben szereplő feltételeknek megfelelnek wink
Jelentkezéseket privátba kérjük!
Jelentkezéseket privátba kérjük!
Sziasztok! Tábor fesztiválon szívesen csatlakoznèk pàrhoz . Ma és holnap.
Pesten keresek párt ma estére.Helyem van.
Sziasztok holnap rá erő pàr 2 kerületben........
Sziasztok! Ma Siófok környékén pár, hölgy egy fergeteges szexrandira? Magas, sportos, többesben tapasztalt, határozott, ugyanakkor odaadó negyvenes vagyok.
1értelműen polihisztor..
Aki konyít a textil készítéséhez - SZŐ..
+a vadászathoz is - LŐ..
Rosszabb esetben - SAVANYÚ.. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 25. péntek 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 25. péntek 08:10
Aki konyít a textil készítéséhez - SZŐ..
+a vadászathoz is - LŐ..
Rosszabb esetben - SAVANYÚ.. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 25. péntek 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4715292)

Sziasztok milyen az a szőlő férfi ?
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Extra nagyfarku pasit keresunk csinos 150/60/24 DD mell baratnommel
Nyiregyhazan
Cuckold , creampie
Nyiregyhazan
Cuckold , creampie
Sziasztok. Hajdú-Bihari párhoz csatlakoznék harmadiknak. Igényes, diszkrét vagyok.
Sziasztok, 21 éves fiatalabb sportosabb testalkatú férfi vagyok, mai napra egy nő/pár esetleg valaki 5ig ?

Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
Sziasztok,
holnap Keszthely, Hévíz, Zalaegerszeg útvonalon napközben mozgok.
Ha lenne pár, esetleg hölgy, aki ismerkedne, akkor örömmel venném.
holnap Keszthely, Hévíz, Zalaegerszeg útvonalon napközben mozgok.
Ha lenne pár, esetleg hölgy, aki ismerkedne, akkor örömmel venném.

Holnap este csatlakoznék egy párhoz Csongrád megyében. Ápolt, diszkrét vágyakkal teli férfi vagyok.
Üzenet ,email ,viber.
Üzenet ,email ,viber.