Sziasztok.
Csepeltol nem messze szeretnek plusz pasit harmashoz.Nalunk lenne.Csepeltol ugy kb 15p kocsival.
Este megyunk szulinapra es haaat utana kivannam h ketten….szoval ennyi a story.Hajnal/reggel 4-5-6 lenne.
Elvarasok:sportos (nem vekony,nem dagi)
Igenyes
Gumi
Ffi hetero
Es legalabb 16-7 cm
Semmi anyagi
Ha magadra ismersz es jonnel
irj viber szamot
es kepcsere majd egy video beszelgetes (par sec eleg is) es varunk reggel.
Puszi
Kata.
Csepeltol nem messze szeretnek plusz pasit harmashoz.Nalunk lenne.Csepeltol ugy kb 15p kocsival.
Este megyunk szulinapra es haaat utana kivannam h ketten….szoval ennyi a story.Hajnal/reggel 4-5-6 lenne.
Elvarasok:sportos (nem vekony,nem dagi)
Igenyes
Gumi
Ffi hetero
Es legalabb 16-7 cm

Semmi anyagi
Ha magadra ismersz es jonnel

Puszi
Kata.
Ma estére valaki srác beszálló harmadiknak, heteró alapon a feleség örömére?
Kaposváron diszkrét, de nemfüggetlen férfiként keresek olyan hölgyet, párt, akki a vastag korbrámat megbűvölné és spriccelésre bírná. Bármilyen módszerre nyitott vagyok. Privin jelentkezz.
Zala-Vas megyei pártokhoz csatlakoznék!3-4esben tapasztalt 35éves srác vagyok
Sziasztok,ha érdekes vagyok számotokra, szívesen csatlakoznék
(Ez egy válasz Kira77 üzenetére (2023. 08. 25. péntek 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 25. péntek 17:40

Értelmes, igényes, harmincas sportos srácot keresünk, nagy intimmel, szombat estére, Budapesten.
Írtam emailt
Értelmes, igényes, harmincas sportos srácot keresünk, nagy intimmel, szombat estére, Budapesten.
Sziasztok ! Fiatal srácot várunk hlnp hármas kalandra Dunakeszi -Vác vonalon ! Privit küldj
Balatoni nyaralásunk alkalmával, keresünk értelmes, intelligens, kitartó férfit, vastagabb intimmel...
Ma estére keresünk párt vagy nőt többes szexre haverommal
29eves hetero srácok vagyunk
Pest megye előny
29eves hetero srácok vagyunk
Pest megye előny
Budapesten valakik? Hely ok Budán, de menni is tudok.
Sziasztok, szombat, délutánra, estére keresek vonzó hölgyet, bevállalós párt minden testi jóra Miskolcon. Hely van.
Gyertek!
Gyertek!
Sziasztok, Tatán töltöm a 7végét. Nő vagy esetleg pár aki szivesen ismerkedne hetero férfival?
Sziasztok.
Ma estére, éjszakára keresünk partnert az adatlapunk szerint.
Ma estére, éjszakára keresünk partnert az adatlapunk szerint.
Sziasztok.
28 éves urként szívesen csatlakoznék párokhoz. Felhajtani 1-2 szoknyát
28 éves urként szívesen csatlakoznék párokhoz. Felhajtani 1-2 szoknyát
Ma este vagy hétvégén szívesen fogadnék saját lakásomban párt vagy hölgyet!
Helyes, magas, kellemes méretű (20/6) srác vagyok.
Szívesen csatlakoznék párhoz szombat estére.
Ha küldtök telszámot vagy viber elérhetőséget, továbbléphetünk. Természetesen én is küldök, ha írtok levelet.
Üdv:
Peti
Szívesen csatlakoznék párhoz szombat estére.
Ha küldtök telszámot vagy viber elérhetőséget, továbbléphetünk. Természetesen én is küldök, ha írtok levelet.
Üdv:
Peti
Sziasztok! Augusztus 26-án, szombaton este a Parádé Remember partin, a Budapest Parkban ellenállhatatlan MILF párom szívesen venné méretes és könnyen merevedő, 30-40es fiú/fiúk csábítását és közeledését, feltéve, hogy a hirdetésünkben szereplő feltételeknek megfelelnek wink
Jelentkezéseket privátba kérjük!
Jelentkezéseket privátba kérjük!
Sziasztok! Tábor fesztiválon szívesen csatlakoznèk pàrhoz . Ma és holnap.
Pesten keresek párt ma estére.Helyem van.