Sziasztok!
Bp.-ti 41 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 41 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.

Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Kaposváron holnap kihez mehetnék? Hölgyek párok?
Debrecenben vagy környékén csatlakoznék párhoz. 50-es sportos ápolt, diszkrét pasi vagyok.

Sziasztok!
Ma kora estére keresek budapesti vagy pest megyei hölgyet vagy párt. Helyem van 11.kerben.
Méreteim: 189 cm/ 95 kg szerszám: 17/5 cm
Ma kora estére keresek budapesti vagy pest megyei hölgyet vagy párt. Helyem van 11.kerben.
Méreteim: 189 cm/ 95 kg szerszám: 17/5 cm
sziasztok.szóló pasiként vagyok,de párkapcsolatban élek. szivesen ismerkednék párokkal a hölgy örömére.hosszú távú laza kapcsolat céljából.keszthely környéke.max 50 éves korig.hely megoldható,de utazni is tudok.
37éves 176 cm 78kg
37éves 176 cm 78kg
Sziasztok
Fiatal 22éves srácként keresek nőt/párt!
Diszkrécióm és ápoltságom adott!
Leginkább Pest megyében mozgok, helyen sajnos nincs!
Képeim vannak feltöltve!
Fiatal 22éves srácként keresek nőt/párt!
Diszkrécióm és ápoltságom adott!
Leginkább Pest megyében mozgok, helyen sajnos nincs!
Képeim vannak feltöltve!
Sziasztok !
Budapesten tudnék fogadni ma párokat , jómagam egy ápolt igényes 33 éves úriember vagyok .
Privátban tudunk beszélni . Szép napot
Budapesten tudnék fogadni ma párokat , jómagam egy ápolt igényes 33 éves úriember vagyok .
Privátban tudunk beszélni . Szép napot
Budapesten és környékén csatlakoznék párokhoz, hölgyhöz. 29 éves, ápolt, vékony pasi vagyok.
Sziasztok. Ma szívesen csatlakoznék párokhoz. Zala vas Veszprém Győr megye. Utazni tudok
Csinos 24/150/55 D mell baratnőmnek keresünk igényes pasit BULL szerepre aki tavolletemben kefelgetne.
Nyiregyhazan
Nyiregyhazan
Sziasztok
Kellemes délutáni találkozóra keresek VALÓS párt….
Moto
Kellemes délutáni találkozóra keresek VALÓS párt….

Moto
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! Nőket, illetve párokat keresek, akik kifejezetten a nagy és vastag intimet keresik! Fiatal, sportos, magas pasi vagyok, utazni tudok! Méreteim privátban
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Szasztok,szivesen csatlakoznék.
(Ez egy válasz Sangria17 üzenetére (2023. 09. 02. szombat 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 02. szombat 20:08

Párommal keresünk egy kedves, intelligens,potens fiút hármas örömökre. Szekszárd környéke!
Sziasztok!Párt keresek ma Egerszalók retró fürdő vagy Demjén termál tó fürdőbe,fürdőzés,szaunázás,erotika.Magas sportos nagy méretű ápolt pasi vagyok.
Sziasztok! Párt,lányt keresek! Adatlap+kép van!
Dunaújváros-Szekszárd és környéke! Utazni tudok!
Dunaújváros-Szekszárd és környéke! Utazni tudok!
Pedig nagy az esély , hogy csak kamusok jelentkeznek! Tapasztalat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 03. vasárnap 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 03. vasárnap 08:11
Törölt felhasználó (4706862)

Sziasztok .15 ére keresünk eggy gyakorlott sportos testalkatú pasit nagy intimmel.Miskolcon van hely .tehát 15 én fél 2 -4 ig .szimpátia fontos !!!!viber .és egészalakos arcképes kép kell ..Csupán érdeklödő hazug beszari pasik Ne !!!!