Kizárolag a feleségem örömére keresünk egy beszálló férfit a következő hétvége péntek vagy szombat éjjelre, maximális diszkréció mellett.
Privátban várjuk a jelentkezőket, erősen szelektálunk, ezt vedd figyelembe.
Privátban várjuk a jelentkezőket, erősen szelektálunk, ezt vedd figyelembe.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! Hétvégén Balatonfüreden tartózkodom. Ha kedves pár vagytok és nyitnátok, én állok rendelkezésetekre
sziasztok ma csütörtök estére vagy holnap péntek estére keresnék párt vagy lányt csak simogatásra punci farok simi esetleg hölgyre ráélvezésre, szex nélkül! utazni tudok várom párok vagy hölgyek leveleit
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Szívesen fogadnék párt ma este
Sziasztok! Holnap párt, hölgyet keresek Borsod megyéből.
Pesten keresek párt esti talihoz.Helyem van
Kaposvári párokat keresek. Hely kell. Pasi vagyok.
Kép van privin. Ha kapok.
Kép van privin. Ha kapok.
Hello! 40-es pár szeretne ismerkedni Borsodban pasival. Adatlap szerint keresünk csak! Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok, jó fej párral randiznék Baja és környékén.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Párhoz csatlakoznék vas megyében privatban beszeljunk , veszteni valónk mi lenne !!!
Zala megyei párhoz szívesen csatlakoznék. Kezdőként ....
Sziasztok ,Szombat estére keresek Bp-i hölgyet, párt , csajszit .
Pasi (utazni tudó) kerestetik hetero alapon! Nézd meg a videoimat!
Miskolcon esetleg lenne kedve valakinek találkozni?
sziasztok van itt nő vagy pár keresek vagy szex masszást pápán