Sziasztok! Pár vagyunk, mindketten 40 évesek.
A következő hetvégét (szept.15-16) Nagykanizsán töltjük. Szeretnénk az ott töltött esténket hármasban tölteni egy intelligens, igényes fiú társaságában, aki meglátogatna minket szállasunkon. Viberes kommunikáció, esetleg videohívás szükséges lesz, csak valóban tettrekész jelentkezőket várunk! Privátban keressetek! Üdv:M&I
A következő hetvégét (szept.15-16) Nagykanizsán töltjük. Szeretnénk az ott töltött esténket hármasban tölteni egy intelligens, igényes fiú társaságában, aki meglátogatna minket szállasunkon. Viberes kommunikáció, esetleg videohívás szükséges lesz, csak valóban tettrekész jelentkezőket várunk! Privátban keressetek! Üdv:M&I
Sziasztok!
Hölgy örömére keresünk holnapra, azaz szombat estére férfi partnert az adatlapunkon olvasottak alapján!
Hölgy örömére keresünk holnapra, azaz szombat estére férfi partnert az adatlapunkon olvasottak alapján!
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Dunaújváros-Kiskunhalas útvonal mentén pár akihez csatlakozhatok?
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Jövőhetén napközben találkozásra.. Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok.
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Kalandot keresnék ma, vagy holnap estére, Balaton vonzáskörzetében.
Sziasztok! Ha lenne itt pasi aki szeretne velünk ismerkedni persze csak a közelben írjon nekünk. 40es pár vagyunk Borsod megye. Adatlap szerint keresünk! Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok. Ma este párhoz csatlakoznék.
Csinos hölgytagú pár ahol hölgytagot érdekelné esetleg csak masszázs ( okleveles masszőrivel ) is kizárólag kölcsönös személyes szimpátia alapon?
Nem vagyok sem profi sem hirdető!
Nem vagyok sem profi sem hirdető!
Sziasztok. Miskolcon keresünk 22edikei hétvégére mivel ott töltjük a hétvégét!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 50 év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit/férfiakat keresünk.2 partnert keresnénk egyszerre első soron, párom kényeztetésére 2 főt cuckoldra,másod soron hármasra keresünk férfi partnert/partnereket azt is akár cuckold alapon.
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 50 év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit/férfiakat keresünk.2 partnert keresnénk egyszerre első soron, párom kényeztetésére 2 főt cuckoldra,másod soron hármasra keresünk férfi partnert/partnereket azt is akár cuckold alapon.
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Szeptember 11-12-13.-ra keresek programot, hölgy vagy pár társaságában. Bármi szóba jöhet, alkalmi, éjszaka, hotelben alvás, autós szex, wellness, szauna, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 43 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi, 178 magas.
Írj privátban.
Utazni tudok bárhová az országban.
Szép napot!
Szeptember 11-12-13.-ra keresek programot, hölgy vagy pár társaságában. Bármi szóba jöhet, alkalmi, éjszaka, hotelben alvás, autós szex, wellness, szauna, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 43 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi, 178 magas.
Írj privátban.
Utazni tudok bárhová az országban.
Szép napot!
Budapesti vagy pest megyei hölggyel vagy párral ismerkednék és találkoznék?
Kifejezetten sportos, igényes pár vagyunk. kizárólag a feleség örömére keresünk egy beszálló férfit a 15 vagy 16-a éjjelre, maximális diszkréció mellett.
Privátban várjuk a jelentkezőket.
Privátban várjuk a jelentkezőket.
Csinos 24/150/55 D mell baratnőmnek keresünk igényes pasit BULL szerepre aki tavolletemben kefelgetne.
Nyiregyhazan
Nyiregyhazan
Sziasztok!Párhoz csatlakoznék a hölgy és mindenki örömére heteró alapon.Kis tapasztalatom van.Infok adatlapomon.Bp és környéke 40 feletiekkel.Szép napot mindenkinek

Sziasztok,Miskolcon szeretnék hölgy örömére lenni, akár párokkal is szívesen lennék, izgat az idősebb korosztály hely van