Budapest környékén
(Ez egy válasz Cilibaba1980 üzenetére (2023. 09. 27. szerda 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok keresőnk a lány örömére srácot
Sziasztok! Péntek este hölgy aki ismerkedne Budapesten?
Sziasztok biszex pasival, vagy párral ismerkednék ,találkoznék ma délután. Kelet Pest,ès környéke.
Pasit keresünk ma estére
Párost vagy hölgyet keresek szombati napra M7es vonalon vagy akar Budapesten!
Igényes pasit keresünk szeretői pozicióra Baratnőm mellè.
150/55/24
Nyiregyházán
150/55/24
Nyiregyházán
Sziasztok,Bajai fiatalos, független pasi vagyok, szívesen csatlakoznék egy jó fej, igényes párhoz,ha lehet rendszeresen.
Sziasztok! Fiatal helyes, ápolt, nagyméretű pasi vagyok, állandó szex partnereimet keresem nő és pár személyében.
Helyem van, utazás nem gond normál kereteken belül. Privi ha érdekel!

sziasztok ma estére vagy holnap szerda estére keresek párt vagy lányt masszázsra, simogatásra közös masztira, ráélvezésre esetleg kukkolásra, szex nélküli tali lenne budapest- Vác-balassagyarmat útvonalon szabadban esetleg nálad vagy nálatok vagy panzió várom leveleiteket .üdv tomi
Pár hàzibaratja lennék diszkréten hosszú távon. Elhanyagolt férj vagyok. Mindkét fél örömére is ha kell. Házibaràt aki mindent megtesz mindig kéznél van. Számíthatok rá. Maszsàzs órákon át.
Sziasztok!
Estére keresek egy hölgyet akivel együttesen jól érezhetjük magunkat! Helyem van 11.kerben.
Üdv
Z
Estére keresek egy hölgyet akivel együttesen jól érezhetjük magunkat! Helyem van 11.kerben.
Üdv
Z
sziasztok feleseget kényeztetnék (használnék) a ferje elott )cuckold) Akit ez izgatná! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok! Fiatal helyes, ápolt, nagyméretű pasi vagyok, állandó szex partnereimet keresem nő és pár személyében

3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Szép napot,
Budapesten a mai napon párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják. Írjatok bátran. Viberem van.
Budapesten a mai napon párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják. Írjatok bátran. Viberem van.
Sziasztok! Tapasztalt, sportos pasiként keresek Bécsben és Budapesten is (vagy a kettő között) kellemes párt vagy hölgyet izgalmas időtöltésre. A héten Budapesten vagyok.
Üdv. I.
Üdv. I.
Sziasztok. Párral ismerkednék kellemes élménydús hármas együttlétre!
Párhiz csatlakoznék ma éjszaka Nógrád megyében helyem van de utazni is tudok Eger Hatvan belefér