Miskolci egyedülálló férfiként partnert keresek, ma estére.
Utazni is tudok!
Utazni is tudok!
Beszàlló lennék de nincs hová?
Ma Balatonlellén keresek nőt akivel kölcsönössen jól érezhetjük egymást
Sziasztok!
Estére keresek egy hölgyet akivel együttesen jól érezhetjük magunkat! Helyem van 11.kerben.
Üdv
Z
Estére keresek egy hölgyet akivel együttesen jól érezhetjük magunkat! Helyem van 11.kerben.
Üdv
Z
Sziasztok. Pár hàzibaratja lennék diszkréten hosszú távon. Akire mindig számíthatsz bárhol is. Veled együtt süti a kerti partyn a kolbászt. Minden kérést teljesít.
Sziasztok Tatabányai férfiként ismerkednék párral vagy hölgyel én 45 éves 185 cm magas vagyok.
Sopronba van ilyen?
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok. Péntek reggel,kora délelőtre Szolnokon aktív,átlag feletti pasit fogadnánk a hölgy örömére. Priv.levelet várunk. Sziasztok
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Pesten keresek párt ma estére.Helyem van.
Tudok jönni..
(Ez egy válasz puncimokus70 üzenetére (2023. 09. 27. szerda 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapest környékén
(Ez egy válasz Cilibaba1980 üzenetére (2023. 09. 27. szerda 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok keresőnk a lány örömére srácot
Sziasztok! Péntek este hölgy aki ismerkedne Budapesten?
Sziasztok biszex pasival, vagy párral ismerkednék ,találkoznék ma délután. Kelet Pest,ès környéke.
Pasit keresünk ma estére
Párost vagy hölgyet keresek szombati napra M7es vonalon vagy akar Budapesten!
Igényes pasit keresünk szeretői pozicióra Baratnőm mellè.
150/55/24
Nyiregyházán
150/55/24
Nyiregyházán