Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,MA este találkozna valós párral..
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,MA este találkozna valós párral..

Moto
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Diszkréció adott és elvárt.
Viber képcsere, aki erre nem hajlandó, ne is keressen.
Kamusok ne raboljuk egymás idelyét feleslegesen, köszi.
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Diszkréció adott és elvárt.
Viber képcsere, aki erre nem hajlandó, ne is keressen.
Kamusok ne raboljuk egymás idelyét feleslegesen, köszi.
Nem voltam még férfival, de szeretném kipróbálni. Hetero kapcsolatban élő férfit keresek, titkos kapcsolatra. Jómagam is régóta hetero kapcsolatban élek. Ismerkedjünk és szimpátia esetében fedezzük fel egymást! Privátban írj! köszönöm
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Ma várom sok szeretettel hölgyek párok,külön is férfiak társaságát egy jó kielégítő masszázsra meg amit szeretnétek.Kecskeméten kulturált helyem van! De az utazást is meg tudom oldani.Szép napot!
Sziasztok.
Szombat estére "09.30" keresek Bp-i. hölgyet , párt, de szívesen benne lennék SW házibuliba is.
Én Bp-i. 48 éves ff vagyok a többesbe nem tapasztalatlan ,de az utóbbi időbe nem volt szerencsém többesbe részt venni. A reg lapomon minden le van írva ,ha tetszik amit írtam privátba a többit megbeszéljük. Üdv Laci
Szombat estére "09.30" keresek Bp-i. hölgyet , párt, de szívesen benne lennék SW házibuliba is.
Én Bp-i. 48 éves ff vagyok a többesbe nem tapasztalatlan ,de az utóbbi időbe nem volt szerencsém többesbe részt venni. A reg lapomon minden le van írva ,ha tetszik amit írtam privátba a többit megbeszéljük. Üdv Laci
sziasztok van itt olyan pár akik keresnek 3adinkak fiatal hetero srácot somogy megyébe Marcali környékén 30án szombaton késő déutántól egészen akár késő estig privibe lehet írni
Sziasztok!
Sok mindent próbáltunk.. Várunk extrém ötleteket.. Ha min 175 cm min 85 kg vagy , ápolt és szimpi, igazán extrém ötlettel,meg is valósíthatod..
Sok mindent próbáltunk.. Várunk extrém ötleteket.. Ha min 175 cm min 85 kg vagy , ápolt és szimpi, igazán extrém ötlettel,meg is valósíthatod..
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
sziasztok csütörtök vagy péntek estére keresek párt vagy lányt masszázsra, simogatásra közös masztira, ráélvezésre esetleg kukkolásra, szex nélküli tali lenne budapest- Vác-balassagyarmat útvonalon szabadban esetleg nálad vagy nálatok vagy panzió várom leveleiteket .üdv tomi
Ez HETERO csoport, nem ideillő a kérdésed.
Sajnos ezért nem találok én mint ilyen pasi párt. (Ez egy válasz cuki fiuka üzenetére (2023. 09. 27. szerda 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 27. szerda 21:16
Sajnos ezért nem találok én mint ilyen pasi párt. (Ez egy válasz cuki fiuka üzenetére (2023. 09. 27. szerda 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Kaposváriak??

Miskolci egyedülálló férfiként partnert keresek, ma estére.
Utazni is tudok!
Utazni is tudok!
Beszàlló lennék de nincs hová?
Ma Balatonlellén keresek nőt akivel kölcsönössen jól érezhetjük egymást
Sziasztok!
Estére keresek egy hölgyet akivel együttesen jól érezhetjük magunkat! Helyem van 11.kerben.
Üdv
Z
Estére keresek egy hölgyet akivel együttesen jól érezhetjük magunkat! Helyem van 11.kerben.
Üdv
Z