Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek ma estére akikhez csatlakozhatnék vagy akár csak kukkolnám, nézném őket szex közben!Ápolt, igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről!Várom a privát üzeneteket!
Zoli
Hölgyet vagy párt keresek ma estére akikhez csatlakozhatnék vagy akár csak kukkolnám, nézném őket szex közben!Ápolt, igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről!Várom a privát üzeneteket!
Zoli
Valószínűleg kihalóban ez a generáció..
)

A sok valótlan dumát félretéve,pasit keres valaki vagy valakik hétvégére? Gondolok itt lányokra és párokra!Nyugat Magyarország.
Sziasztok.
Szombat estére "09.30" keresek Bp-i. hölgyet , párt, de szívesen benne lennék SW házibuliba is.
Én Bp-i. 48 éves ff vagyok a többesbe nem tapasztalatlan ,de az utóbbi időbe nem volt szerencsém többesbe részt venni. A reg lapomon minden le van írva ,ha tetszik amit írtam privátba a többit megbeszéljük. Üdv Laci
Szombat estére "09.30" keresek Bp-i. hölgyet , párt, de szívesen benne lennék SW házibuliba is.
Én Bp-i. 48 éves ff vagyok a többesbe nem tapasztalatlan ,de az utóbbi időbe nem volt szerencsém többesbe részt venni. A reg lapomon minden le van írva ,ha tetszik amit írtam privátba a többit megbeszéljük. Üdv Laci
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
Sziasztok
Párt fogadnék most du.!Monor
Párt fogadnék most du.!Monor
Igényes nagy eresfarkú pasit keresünk szeretői pozicióra Baratnőm mellè.
150/55/24
Nyiregyházán
Erős testalkat, kigyurt szőrtelen test előny
150/55/24
Nyiregyházán
Erős testalkat, kigyurt szőrtelen test előny
Szép napot!
Budapesten a mai napon párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják. Írjatok bátran. Viberem van.
Budapesten a mai napon párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják. Írjatok bátran. Viberem van.
Sziasztok,jó fej párhoz csatlakoznék ha lehet rendszeresen.Bajai független, fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Sziasztok. SZOMBAT 17óra és 19 óra között lesz a REPTÉRNÉL pár vagy lány akit lehet kukkolni esetleg ráélvezni vagy akár szexelni is. várom üzenetet privátban ha érdekel. csak is pár és hölgy pasi nem érdekel köszönöm
Sziasztok!
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Diszkréció adott és elvárt.
Viber képcsere, aki erre nem hajlandó, ne is keressen.
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Diszkréció adott és elvárt.
Viber képcsere, aki erre nem hajlandó, ne is keressen.
Szia!
Szabolcsi pár érdekelne!
Szabolcsi pár érdekelne!
Sziasztok MA estére (péntek) keresek párt vagy lányt masszázsra, simogatásra közös masztira, ráélvezésre esetleg kukkolásra, szex nélküli találkozó is szóba jöhet!
Budapest- Vác- Balassagyarmat-Salgótarján útvonalon szabadban esetleg nálad vagy nálatok vagy panzió várom leveleiteket.
Budapest- Vác- Balassagyarmat-Salgótarján útvonalon szabadban esetleg nálad vagy nálatok vagy panzió várom leveleiteket.
Kedves párok!
Első kalandomhoz keresek egy hozzám hasonló párt.
Korosztályban nem gondolkozom és a húszas éveimben járok.
Legyetek közel (Budapest) és őszinte megbízható élményt adjunk egymásnak. Köszönöm, hogy elolvastátok!
Első kalandomhoz keresek egy hozzám hasonló párt.
Korosztályban nem gondolkozom és a húszas éveimben járok.
Legyetek közel (Budapest) és őszinte megbízható élményt adjunk egymásnak. Köszönöm, hogy elolvastátok!
Sziasztok! Párt keresek, harmadik beszállónak zalából.
Sziasztok,
Hármas terén kezdő vagyok de nagyon szivesen kipróbálnám egy kedves párral. Budapesten belül tudok utazni de nálam is lehetünk XI kerületben.
Hármas terén kezdő vagyok de nagyon szivesen kipróbálnám egy kedves párral. Budapesten belül tudok utazni de nálam is lehetünk XI kerületben.
Sziasztok.
Párokkal / hölgyekkel ismerkednék, Bp - Cegléd környéke.