Írtam nektek
(Ez egy válasz RolandIldikó üzenetére (2023. 09. 30. szombat 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 30. szombat 11:57

Sziasztok ! ma este ráérő partnert keresünk aki mer is találkozni
Sziasztok. Párokat keresek akár csak kukkolóként is igény esetén persze szívesen társulnék.
Sziasztok!Párhoz csatlakoznék a hölgy és mindenki örömére heteró alapon.Kis tapasztalatom van.Infok adatlapomon.Bp és környéke 40 feletiekkel.Szép napot mindenkinek
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Holnapi találkára --Miskolc---és feleség duplaörömére keresünk férfit ...
Sziasztok!
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Diszkréció adott és elvárt.
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok, kemeny, kitartó és vastag farokkal lennék rendszeres házibarát. Helyem is van, képeim az adatlapomon is. természetesen magányos hölgyekkel is ismerkednék, kizárólag rendszeres szexkapcsolatra. Keressetek bizalommal
Sziasztok.
Ma estére "09.30" keresek Bp-i. hölgyet , párt, de szívesen benne lennék SW házibuliba is.
Én Bp-i. 48 éves ff vagyok a többesbe nem tapasztalatlan ,de az utóbbi időbe nem volt szerencsém többesbe részt venni. A reg lapomon minden le van írva ,ha tetszik amit írtam privátba a többit megbeszéljük. Üdv Laci
Ma estére "09.30" keresek Bp-i. hölgyet , párt, de szívesen benne lennék SW házibuliba is.
Én Bp-i. 48 éves ff vagyok a többesbe nem tapasztalatlan ,de az utóbbi időbe nem volt szerencsém többesbe részt venni. A reg lapomon minden le van írva ,ha tetszik amit írtam privátba a többit megbeszéljük. Üdv Laci
Sziasztok ma vagy holnapi napra párhoz csatlakoznék és ha úgy alakulna jobb lenne hosszú távon elérhetőséget küldjétek aki komolyan gondolja.
Sziasztok! Ma estére keresek párt Bpn egy kis kalandra de ha tartós lesz, az sem lenne baj! Sziasztok!
Sziasztok! Ma este szívesen tenném izgalmassabbá az estéjét hölgynek/ pàrnak.
Utazni tudok de helyem is van. Intelligens
Kedves vidám pasi vagyok ha te/ti is ilyenek vagytok küldjetek privát üzit!
Utazni tudok de helyem is van. Intelligens
Kedves vidám pasi vagyok ha te/ti is ilyenek vagytok küldjetek privát üzit!
Sziasztok.Olyan hőlgyet esetleg párt keresnék akik őszinték és megbízhatóak és nem verik át a másik felet.Kecskeméten és vonzáskörzetében.
Sziasztok.
Szombat estére "09.30" keresek Bp-i. hölgyet , párt, de szívesen benne lennék SW házibuliba is.
Szombat estére "09.30" keresek Bp-i. hölgyet , párt, de szívesen benne lennék SW házibuliba is.
Sziasztok!
Estére keresek egy hölgyet akivel együttesen jól érezhetjük magunkat! Helyem van 11.kerben.
Üdv
Z
Estére keresek egy hölgyet akivel együttesen jól érezhetjük magunkat! Helyem van 11.kerben.
Üdv
Z
Sziasztok!Esztergom-Dorog-Párkány-Komárom környékén csatlakoznék párhoz,beszállnék a Hölgy örömére,vagy csak kukkolnék,esetleg videóznák,fényképeznék,ha igény lenne rá.Kedves,figyelmes,maszírozni tudó pasi vagyok...
Sziasztok! Van pár aki nyitott lenne egy találkára Budapesten?
Sziasztok, Győrbe valakik ma este?