Sziasztok!
Estére keresek egy hölgyet akivel együttesen jól érezhetjük magunkat! Helyem van 11.kerben.
Üdv
Z
Estére keresek egy hölgyet akivel együttesen jól érezhetjük magunkat! Helyem van 11.kerben.
Üdv
Z
Sziasztok!Párral ismerkednék hármashoz a hölgy és mindenki örömére.Bp 41 éves férfi

Sziasztok kizárólag a lány örömére keresünk fiút aki akar jót sexelni az írjon privátba
Sziasztok kizárólag a lány örömére keresünk fiút aki akar jót sexelni az írjon privátba
Sziasztok! Ma napközben csatlakoznék párokhoz harmadiknak a hölgy örömére,Kecskemét és környékén.
Beszéljünk!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 01. vasárnap 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 01. vasárnap 09:03
Törölt felhasználó (4661084)

Sziasztok! 40es pár ismerkedne Borsodban pasival. Lehetőleg közelben keresünk pasit. Adatlap szerint. Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok! Szegedi fiatal 26 éves srác csatlakozna párokhoz
Utazni tudok

Sziasztok, tapasztalt hetero férfi vagyok, szívesen találkoznék izgalmas párokkal

Sziasztok! 40es pár ismerkedne Borsodban pasival. Lehetőleg közelben keresünk pasit. Adatlap szerint. Sok sikert mindenkinek.
Budapesten most pár aki kalandozna? Helyem van a 2. kerületben, de menni is tudok.
Ha egyáltalán valósak

Talán van 5 azaz öt "aktív"pár egy szombati este,akik ráadásul a végén nemet mondanak.Ennyit az oldalról.
))))))))))

Sziasztok
Spontán találkozóra keresek VALÓS párt…
Moto
Spontán találkozóra keresek VALÓS párt…

Moto
Sziasztok. Éjszaka is ok?
Sziasztok. Éjszaka is ok?
(Ez egy válasz RolandIldikó üzenetére (2023. 09. 30. szombat 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 30. szombat 14:43

Sziasztok ! ma este ráérő partnert keresünk aki mer is találkozni
Holnap utánra (Hétfő) keresek Tata, Tatabánya, Komárom és környékén nap közbeni heteró kikapcsolódási lehetőséget...
Sziasztok,
Szívesen csatlakoznék a mai nap folyamán igényes nőhöz/párhoz utazni tudok. Én egy fiatal kitartó nagy mérettel rendelkező hármasban már tapasztalt srác vagyok.
Szívesen csatlakoznék a mai nap folyamán igényes nőhöz/párhoz utazni tudok. Én egy fiatal kitartó nagy mérettel rendelkező hármasban már tapasztalt srác vagyok.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok Párok Lányok Ma este 19 órakor reptérnél leszek benne vagyok kukkolásban ,hölgy szoptatása,ráélvezés esetleg farokverés ha benne vagytok irjatok 19kor ott leszek.
Sziasztok!
Ápolt helyes szex centrikus pasikênt keresem nő vagy pàr társaságát erotikus programokra akár nem csak egy alkalmas találkozók hozhatók össze.
Ápolt helyes szex centrikus pasikênt keresem nő vagy pàr társaságát erotikus programokra akár nem csak egy alkalmas találkozók hozhatók össze.