Sziasztok ! ma este ráérő partnert keresünk aki mer is találkozni
Sziasztok én szívesen
Vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha elötte használnák a feleseget (cuckold) ? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Budapesten párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják. Írjatok bátran. Viberem van, illetve helyem is a 13. kerületben, de utazni is tudok.
Győr és vonzáskörzetéből keresünk pasit feleség közös kényeztetésére.Nem mára
Sziasztok!
Cuckold/hármashoz keresünk 20-33 év közötti férfit. Ápoltság és nagy méret elvárás. Csak képpel jelentkezzetek!
Cuckold/hármashoz keresünk 20-33 év közötti férfit. Ápoltság és nagy méret elvárás. Csak képpel jelentkezzetek!
Tegnapra
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 30. szombat 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 30. szombat 15:38

Törölt felhasználó (4655826)

Győr és vonzáskörzetéből keresünk pasit feleség közös kényeztetésére.Nem mára
Sziasztok!
Ápolt helyes szex centrikus pasikênt keresem nő vagy pàr társaságát erotikus programokra akár nem csak egy alkalmas találkozók hozhatók össze.
Ápolt helyes szex centrikus pasikênt keresem nő vagy pàr társaságát erotikus programokra akár nem csak egy alkalmas találkozók hozhatók össze.
Sziasztok Párok Lányok Ma este 19 órakor reptérnél leszek benne vagyok kukkolásban ,hölgy szoptatása,ráélvezés esetleg farokverés ha benne vagytok irjatok 19kor ott leszek.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok,
Szívesen csatlakoznék a mai nap folyamán igényes nőhöz/párhoz utazni tudok. Én egy fiatal kitartó nagy mérettel rendelkező hármasban már tapasztalt srác vagyok.
Szívesen csatlakoznék a mai nap folyamán igényes nőhöz/párhoz utazni tudok. Én egy fiatal kitartó nagy mérettel rendelkező hármasban már tapasztalt srác vagyok.
Holnap utánra (Hétfő) keresek Tata, Tatabánya, Komárom és környékén nap közbeni heteró kikapcsolódási lehetőséget...
Sziasztok. Éjszaka is ok?
(Ez egy válasz RolandIldikó üzenetére (2023. 09. 30. szombat 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 30. szombat 14:43

Sziasztok ! ma este ráérő partnert keresünk aki mer is találkozni
Sziasztok. Éjszaka is ok?
Sziasztok
Spontán találkozóra keresek VALÓS párt…
Moto
Spontán találkozóra keresek VALÓS párt…

Moto
Talán van 5 azaz öt "aktív"pár egy szombati este,akik ráadásul a végén nemet mondanak.Ennyit az oldalról.
))))))))))

Ha egyáltalán valósak

Budapesten most pár aki kalandozna? Helyem van a 2. kerületben, de menni is tudok.
Sziasztok! 40es pár ismerkedne Borsodban pasival. Lehetőleg közelben keresünk pasit. Adatlap szerint. Sok sikert mindenkinek.