Budapesten párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják. Írjatok bátran. Viberem van, illetve helyem is a 13. kerületben, de utazni is tudok.
Hello! Ismerkedni szeretne 40-es pár Borsodban pasival. Lehetőleg közelben keresünk! Adatlap szerint persze! Sok sikert mindenkinek!
Jövő héten csatlakoznék párokhoz !Délelőtti órákban inkább! Komárom környékén keresek !
Sziasztok.Ma este felé pár aki ismerkedne Egerszalókon a nosztalgia fürdőben?
Nyiregyházi igényes aktiv pasit keresek
Sub bisex passziv vagyok.
Sub bisex passziv vagyok.
Sziasztok !
Most szombaton (2023.10.07.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most szombaton (2023.10.07.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Holnapra (Kedd) keresek Tata, Tatabánya, Komárom és környékén nap közbeni heteró kikapcsolódási lehetőséget...
Pécsett párhoz csatlakoznék harmadiknak. Helyem van a randihoz. Keressetek bizalommal.
Sziasztok. Esztergom környéki párral ismerkednék.
sziasztok hétfő vagy kedd estére keresek párt vagy lányt masszázsra, simogatásra közös masztira, ráélvezésre esetleg kukkolásra, szex nélküli tali lenne budapest- Vác-balassagyarmat útvonalon szabadban esetleg nálad vagy nálatok vagy panzió várom leveleiteket .üdv tomi
Lányt vagy párt keresek pápán alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Kaposvárról van diszkrét pár?privire írjatok
Sziasztok!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. Nem kigyúrt, de renderesen sportoló és magára rendkívül igényes.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Keressetek bizalommal!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. Nem kigyúrt, de renderesen sportoló és magára rendkívül igényes.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Keressetek bizalommal!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Estére keresek egy hölgyet akivel együttesen jól érezhetjük magunkat! Helyem van 11.kerben.
Üdv
Z
Estére keresek egy hölgyet akivel együttesen jól érezhetjük magunkat! Helyem van 11.kerben.
Üdv
Z
Sziasztok!Párral ismerkednék hármashoz a hölgy és mindenki örömére.Bp 41 éves férfi

Sziasztok kizárólag a lány örömére keresünk fiút aki akar jót sexelni az írjon privátba
Sziasztok kizárólag a lány örömére keresünk fiút aki akar jót sexelni az írjon privátba
Sziasztok! Ma napközben csatlakoznék párokhoz harmadiknak a hölgy örömére,Kecskemét és környékén.