sziasztok
mi két Bp-i 40es sportos ápolt normális hetero pasi vagyunk párral szívesen ismerkednénk akiket vonz az egy hölgy több pasi felállás találkoznánk akár most hétvégén is találkahelyünk van
mi két Bp-i 40es sportos ápolt normális hetero pasi vagyunk párral szívesen ismerkednénk akiket vonz az egy hölgy több pasi felállás találkoznánk akár most hétvégén is találkahelyünk van
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Párocskához beugranék , ismerkedős kezdéssel. Én 27 vagyok, nem válogatom a korosztályt! Jó estét!
Adatlapon látható képpel várjuk a leveleket, köszi előre is!
(Ez egy válasz cocklovergirl üzenetére (2023. 10. 12. csütörtök 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 12. csütörtök 17:55

Bp-n belvárosban késő esti találkozásra keresünk lányt, párt, pasit. Privát üzenetben írjatok.
Én szívesen csatlakoznék.
(Ez egy válasz cocklovergirl üzenetére (2023. 10. 12. csütörtök 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 12. csütörtök 17:55

Bp-n belvárosban késő esti találkozásra keresünk lányt, párt, pasit. Privát üzenetben írjatok.
Bp n keresünk, hozzánk beszállót, hellyel. Csak 18-30 között. De leginkabb 25 ig. Sportos izmos test, vastag méret, ápoltság.elvárás.
Küldtem üzenetet
(Ez egy válasz RaceR00 üzenetére (2023. 10. 11. szerda 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 11. szerda 15:18

Oktober 17 kedd estere keresunk 3. Tagnak ferfit NAGY MERETTEL ,helyed legyen es keped is legyen itt kinnt !
Az új barátnőmmel( nem aki a képeken van ) keresünk pasit harmadiknak.
Legyen helyed! Győr max 40 km körzetéből
Minimum 46 év
Csupasz intim
Fotók rólad ( nem kell arcos )
Ha bármelyik hiányzik nem válaszolunk
Legyen helyed! Győr max 40 km körzetéből
Minimum 46 év
Csupasz intim
Fotók rólad ( nem kell arcos )
Ha bármelyik hiányzik nem válaszolunk
sziasztok ketten egy punciba dologra nyitott párok vannak e itt?
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok
30as, uatzni tudó, hetero pasiként csatlakoznék párokhoz.
30as, uatzni tudó, hetero pasiként csatlakoznék párokhoz.
Sziasztok! Pénteken hölgyet, párt keresek Borsod megyébő
Ma este párt, vagy hölgyet fogadnék Zalaegerszegen, de szívesen utazok is. Magas, sportos többesben tapasztalt negyvenes vagyok.Kinek van kedve egy fergeteges szexrandihoz?
Sziasztok! 40-es pár keres pasit aki szeretne velünk ismerkedni! Lehetőleg csak a közelben keresünk pasit! Adatlap szerint. Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok autós kalandra jönnék.Péntek du.?
(Ez egy válasz Cilibaba1980 üzenetére (2023. 10. 11. szerda 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 11. szerda 14:24

Sziasztok ! Péntekre, keresünk helyel rendelkező srácot a kizárólag a hölgy örömére lehet autós kalandba is
Sziasztok! Fiatal srácként csatlakoznék párhoz a hölgy örömére.
Sajnos nincs helyem, se jogsim.
Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni, esetleg Szombathelyen tudnék helyet foglalni.
Sajnos nincs helyem, se jogsim.
Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni, esetleg Szombathelyen tudnék helyet foglalni.
PÉNTEK este BUDAPESTRE utazok! Van olyan pár, akik szeretnének fogadni egy intelligens, igényes szolo férfit? (34)

Sziasztok. Szombat délután (okt. 14.) 3-7 között Kapuváron keresünk pasit hármas kalandra. Hely van, legyél 20 és 40 év közötti, vékony vagy max normál alkatú, szőrtelen vagy fazonírozott.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !