Pécsen csatlakoznék párhoz a hölgy örömére hetero alapon vagy hölgyeket kényeztetnék szívesen!
Írjatok ha van kérdés!
Írjatok ha van kérdés!
Keresunk mai nap bulizos normalis,igenyes,apolt fiut. 35-45 ev budapest
Péntek nap közbenre, szombat délelőttre keresek heteró alapon kikapcsolódási lehetőséget Dunaújváros és környékén.
Sziasztok!
Szerdán napközben kalandot keresek.
Utazni tudok.
Szerdán napközben kalandot keresek.
Utazni tudok.
Fiatalabb vagy érettebb pár akiknek a korkülönbség csak hab a tortán?
írj, írjatok üzit.

Sziasztok!
Holnap napközben kalandot keresek.
Nő vagy pár érdekel. Helyem van de utazni is tudok.
Holnap napközben kalandot keresek.
Nő vagy pár érdekel. Helyem van de utazni is tudok.
Túlfűtött, szenvedélyes pár akik fiú barátot keresnek hosszútávra? és szeretik az egész éjszakás beaszélgetéseket
Egyedülálló vagyok, egyedül élek, autóm is van, táv se gond ha túl jó az "összhang"
(1-2órás gyors, "helo-szia" találkozásokat nem keresek)

Pécs és környékén valakik?
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék harmadiknak. Pécsett hellyel rendelkezem. Keressetek bizalommal! Üdv, Ádám
Párhoz csatlakoznék,akár nálam is ma este! Budaörs kke!
Sziasztok !
KALAND ma nálam Keszthelyen ?
!Csak hölgy vagy pár írjon !!
KALAND ma nálam Keszthelyen ?
!Csak hölgy vagy pár írjon !!
Ma este pár Budapesten? Hely ok, de menni is tudok.
Sziasztok hölgyeket párokat keresek közös programra.
Helyem van Bp dohány utca.
30éves 178cm 80kg ápolt pasi vagyok.
Helyem van Bp dohány utca.
30éves 178cm 80kg ápolt pasi vagyok.
Sziasztok. Szép estét kívánok. 40-es ápolt és potens férfiként párokhoz csatlakoznék. Dunaharaszti és kke.
Sziasztok. Szép estét kívánok. 40-es ápolt és potens férfiként párokhoz csatlakoznék. Dunaharaszti és kke.
Sziasztok!
Ma estére és holnapra keresek lányt/hölgyet vagy párt akikkel nagyokat lehetne hancúrozni. Helyem van. Utazni nem tudok, de fogadni igen. wink Magamra igényes vagyok. Ezt tőletek is elvárom!
ÜDV/PUSZI
Z
Ma estére és holnapra keresek lányt/hölgyet vagy párt akikkel nagyokat lehetne hancúrozni. Helyem van. Utazni nem tudok, de fogadni igen. wink Magamra igényes vagyok. Ezt tőletek is elvárom!
ÜDV/PUSZI
Z
sziasztok párt vagy lányt keresek ma esti találkozóra. Találkozó célja: lehet egy kellemes beszélgetés,esetleg csak simogatás és masszázs esetleg csak farokverés,de lehet bármi más amit a hölgy partner szeretne élvezne. szex nélküli tali is szóba jöhet.
Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes, átlagnál nagyobb mérettel rendelkező fiú vagyok(19). Vannak képeim is. (Mindenkitől fogadok üzenetet)
Sziadsztok pápán hölgyeket,párokat keresek alkalmi kapcsolatra.
pesten keresek párt ma estére.Helyem van.