Sajnos én is naív voltam . Én utaltam ! De remélem tudja az ismeretlen ha többen lennénk akkor fel lehet jelenteni ! Ha össze fogunk én benne vagyok ! Mit szóltok?
(Ez egy válasz ngyfllsz üzenetére (2023. 11. 02. csütörtök 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 02. csütörtök 07:56

Tökéletesen le írtad a szuper buli lényegét.
Mivel sikeres volt a részükről, még visszafognak térni más néven
!

Tökéletesen le írtad a szuper buli lényegét.
!
(Ez egy válasz carbonare69 üzenetére (2023. 11. 01. szerda 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 01. szerda 14:50

Semmilyen buli, csak 1 szimpla átbaszás volt ahol elkérték a buliba a beugrót előre, aztán megszűnt még a profil is! Biztos sok embert lehúztak, mert nem volt nagy összeg......
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok.
Párt , lányt keresek Csütörtök vagy Péntek estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Párt , lányt keresek Csütörtök vagy Péntek estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Kivancsi lennék hányan utaltak nekik. Szóval nem csak felmelegedés van itt, hanem már lehúzós csaló gecik is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 01. szerda 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 01. szerda 16:36
Törölt felhasználó (4511012)

Jaja, atbaszas az egesz, telszamot nem adtak, se kepet, de vartak az utalast.
Komoly hàzaspàr vagyunk, Miskolc környékén keresünk komoly diszkrét fiút...Viber?
Budapesten ma este párhoz csatlakoznék.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék most kora este!
DÉL-PEST!
Párhoz csatlakoznék most kora este!
DÉL-PEST!
Jaja, atbaszas az egesz, telszamot nem adtak, se kepet, de vartak az utalast.
(Ez egy válasz carbonare69 üzenetére (2023. 11. 01. szerda 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 01. szerda 14:50

Semmilyen buli, csak 1 szimpla átbaszás volt ahol elkérték a buliba a beugrót előre, aztán megszűnt még a profil is! Biztos sok embert lehúztak, mert nem volt nagy összeg......
Sziadsztok pápán hölgyeket,párokat keresek alkalmi kapcsolatra.
Sziasztok! Ma estére keresek kalandot bpn hölgyel vagy párral! Helyem sajnos nincs, utazni tudok, van autóm! Sziasztok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 31. kedd 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 31. kedd 16:19
Törölt felhasználó (4706013)

Micsoda buli lesz...

Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Sziasztok!
30 éves jóképű pasi vagyok Budapesten fiatal-fiatalos párokhoz csatlakoznék
30 éves jóképű pasi vagyok Budapesten fiatal-fiatalos párokhoz csatlakoznék

Még mindig senki?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 29. vasárnap 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 29. vasárnap 16:34
Törölt felhasználó (4716513)

Kaposvárról van pár egy pasinak?
Helló,
Ma este Budapesten párokat kukkolnék szex közben vagy puncit nyalnék, miközben dugják! Viber van!
Utazni tudok, én a 13. kerületben lakom!
Ma este Budapesten párokat kukkolnék szex közben vagy puncit nyalnék, miközben dugják! Viber van!
Utazni tudok, én a 13. kerületben lakom!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
58 éves pár keres normális palit,Fejér megyéböl.
Nös,kapcsolatban élök kiméljenek!!@
Nös,kapcsolatban élök kiméljenek!!@
Sziasztok Adatlapunk szerint keresünk harmadiknak ffi t
Kora délutáni órákban kalandoznék Bp Szfvár vonalon.
Ápolt 40es pasi vagyok
Ápolt 40es pasi vagyok