Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!

Párral ismerkednék Zala vagy a szomszédos megyékből kellemes időtöltéshez kedves ápolt diszkrét 36 éves pasi vagy
Sziasztok Szombat "11,18"estére keresek Bp-i hölgyet csajszit, párt. Esetleg SW házibuliba is szívesen elmennék
Sajnos Szombat este 22,órás levére már nem tudok reagálni , de ha mondjuk Szombat Délelőtt megbeszéljük akkor tudom intézni az időmet.
Találkát megbeszéljük akkor itt is vagyok üdv Laca
Sajnos Szombat este 22,órás levére már nem tudok reagálni , de ha mondjuk Szombat Délelőtt megbeszéljük akkor tudom intézni az időmet.
Találkát megbeszéljük akkor itt is vagyok üdv Laca
nagyob mérettel keresek

Időközben úgy alakult hogy hétköznap nappal, és este is aktuális..
(Ez egy válasz Masszőrman86 üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 13. hétfő 20:05

Sziasztok! Péntek-szombat este hetero alapon párhoz csatlakoznék a hölgy kényeztetésére…Gyöngyös+50 km.
Hello! Pár vagyunk és pasit keresünk aki szeretne velünk ismerkedni. Ha lehet mi csak a közelben keresünk!! Adatlap szerint keresünk pasit!
Fiút keresünk 35-ig hölgytagunk szombati kényeztetésére
Budapesten. Mi L39-F43 Kép szükséges a választáshoz !
Budapesten. Mi L39-F43 Kép szükséges a választáshoz !
Sziasztok!
Holnap napközben szívesen találkoznák párral vagy nővel, helyem van de utazni is tudok!
Holnap napközben szívesen találkoznák párral vagy nővel, helyem van de utazni is tudok!
Párhoz csatlakoznék,Biatorbágy-Tata,illetve Érd-Fehérvár környékén!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziadsztok pápa és kőrnyéki hölgyekel,párokal keresek alkalmi kapcsolatra
Sziasztok! Péntek-szombat este hetero alapon párhoz csatlakoznék a hölgy kényeztetésére…Gyöngyös+50 km.
Biztos lessz ra jelentkező !
(Ez egy válasz Suhintó üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Adatlap nelkül ezzel a rengeteg információval?
26 éves srác ismerkedne Szeged környékén, vagy Budapesten

Sziasztok. 45éves, igényes pasi?
(Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 13. hétfő 17:33

Szimpátia alapon keresünk pasit , 3-as kaladozásra az adatlapunk szerint
Szimpátia alapon keresünk pasit , 3-as kaladozásra az adatlapunk szerint
sziasztok! maglód környékén most pár? baromira kanos vagyok
Valaki egyik este eljönne Mohácsra megdugni a csajomat?
Sziasztok!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. 7 éves korom óta heti 4-szer sportolok és rendkívül igényes vagyok.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Van tapasztalatom, sose mondok csődöt. Egyébként kedves vagyok és kommunikatív.
Keressetek bizalommal!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. 7 éves korom óta heti 4-szer sportolok és rendkívül igényes vagyok.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Van tapasztalatom, sose mondok csődöt. Egyébként kedves vagyok és kommunikatív.
Keressetek bizalommal!