Üdv,olyan párt keresek akiket izgat,ha kinyalják a hölgyet dugás után,alatt!
Sziasztok! Párt ismeretségét keresem akár hosszabb távra, enyhe biszex előny de nem feltétel! Belátható távolságon belül szívesen utazom.
Sziasztok!Ma estére !Hölgyet vagy Párt keresek akikhez csatlakozhatnék!Ápolt igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről ! Privát üzeneteket várok!
Sziasztok,
Maholnap csinálnék valamit, Budapesten/szűk agglomerációban, nyitott vagyok sok mindenre, de egyébként nem siettetek semmit, teljesen normális módon ismerkednék. Képekkel más platformon tudok szolgálni. Elsősorban hölgyhöz, párhoz gangbanghez csatlakoznék, de nyitott vagyok a cuckoldra is, és házibarát is szívesen lennék. Biszex lánypár egy álom lenne, de arra is nyitott vagyok, hogy srácokkal összebeszélnénk és szerveznénk egy bulit, többen több eséllyel csatlakoznának értelmes emberek is talán. Bi vonalon érdeklődöm csak inkább, mindenképpen kell nekem a női jelenlét ahhoz, hogy ki tudjam kényelmesen próbálni magam ilyen felállásban.
Fiatalos lendületem van, de ez nem a tapasztalat rovására megy. Szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy kifejezetten jó partner tudok lenni több téren is. Chates ismerkedés során korrekt vagyok, őszinte, ha találkára kerül sor egy jót és kellemeset minimum fogunk tudni beszélgetni, valami közösen megbeszélt progi keretében, és ha a hálóba terelődne a légyott, ott is megállom a helyem. Potens, sokáig bíró, erős orgazmussal, és a méretemmel sincsenek gondok. Írj üzit, hogy elkezdhessünk ismerkedni.
Maholnap csinálnék valamit, Budapesten/szűk agglomerációban, nyitott vagyok sok mindenre, de egyébként nem siettetek semmit, teljesen normális módon ismerkednék. Képekkel más platformon tudok szolgálni. Elsősorban hölgyhöz, párhoz gangbanghez csatlakoznék, de nyitott vagyok a cuckoldra is, és házibarát is szívesen lennék. Biszex lánypár egy álom lenne, de arra is nyitott vagyok, hogy srácokkal összebeszélnénk és szerveznénk egy bulit, többen több eséllyel csatlakoznának értelmes emberek is talán. Bi vonalon érdeklődöm csak inkább, mindenképpen kell nekem a női jelenlét ahhoz, hogy ki tudjam kényelmesen próbálni magam ilyen felállásban.
Fiatalos lendületem van, de ez nem a tapasztalat rovására megy. Szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy kifejezetten jó partner tudok lenni több téren is. Chates ismerkedés során korrekt vagyok, őszinte, ha találkára kerül sor egy jót és kellemeset minimum fogunk tudni beszélgetni, valami közösen megbeszélt progi keretében, és ha a hálóba terelődne a légyott, ott is megállom a helyem. Potens, sokáig bíró, erős orgazmussal, és a méretemmel sincsenek gondok. Írj üzit, hogy elkezdhessünk ismerkedni.
nagy mérettel keresek
sziasztok ketten egy punciba dologra nyitott parok vannak e itt?
Kedves, értelmes 40 éves hetero férfiként ma este házibarátja lennék egy édes hetero, budapesti házaspárnak, kizárólag a háziasszony örömére. Ápoltság adott és elvárt, legyen szép esténk, No.
Sziasztok 18:00 kor esetleg ráér ma valaki ! Utazni tudjon !
Sportos testalkat !! Ne mackos ha önmagadra ismersz akkor kerlek irj whatsap elerhetőséget felveszünk ha látjuk fotoid !! Kep nelkul ne irj !!! Nem reagalunk !!! Fontos mai napra keresunk beszálló fiút !!!
Sportos testalkat 45 eves kor ig ‼️‼️‼️‼️‼️
Sportos testalkat !! Ne mackos ha önmagadra ismersz akkor kerlek irj whatsap elerhetőséget felveszünk ha látjuk fotoid !! Kep nelkul ne irj !!! Nem reagalunk !!! Fontos mai napra keresunk beszálló fiút !!!
Sportos testalkat 45 eves kor ig ‼️‼️‼️‼️‼️
Sziasztok !
Jövő hét péntek (2023.11.24.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövő hét péntek (2023.11.24.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok!
Budapesti 33 éves potens férfiként keresek ma estére egy hölgyet kis lazulásra, huncutkodásra. Helyem 11.kerben van.
Üdv
Z
Budapesti 33 éves potens férfiként keresek ma estére egy hölgyet kis lazulásra, huncutkodásra. Helyem 11.kerben van.
Üdv
Z
Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes, átlagnál nagyobb mérettel rendelkező fiú vagyok(19). Vannak képeim is. (Mindenkitől fogadok üzenetet)
Pécs és környékén valakik?
Sziasztok ma este Bp.i pár ,hölgy? Szívesen ismerkednék , jó lenne újra kalandozni

Sziasztok. Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Szívesen találkoznék párral lánnyal hölgyek utazni tudok akár most is baranya és környéke!
Csinos s szexi barátnő hármasban utazni tudóknak most Budapest mellett
Meddig mész el és kiért ????
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 18. szombat 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 18. szombat 12:47
Törölt felhasználó (4654703)

nagy mérettel keresek
Sziasztok!Párhoz csatlakoznék a hölgy és mindenki örömére heteró alapon.Kis tapasztalatom van.Infok adatlapomon.Bp és környéke 40 feletiekkel.Szép napot mindenkinek
Veszprémben ma estére keresünk ápolt potens férfiakat akik csatlakoznának egy 50-es párhoz
November 24-25- én balatoni nyaralónkban ismét egy gangbang bulit tartunk. A meglévő csapatunkhoz keresünk sportos csupasz testalkatú pasikat.