Szombatra (.11.25.-re) késő esti találkára keresünk potens pasit egy jó kis hármasra ,aki utazni tud , hogy jól érezzük magunkat és egymást....

Sziasztok! Holnapi napra( szombatra) ismerkednenk fiatal, jóméretű sráccal . Bi ok, gumi kell. Hely van Budapest II. ker
Szombaton Demjén termál tó fürdő,párt keresek cuckoldra.
Sziasztok, a mai napon napközben keresnénk Hölgyet/Párt hetero alapon. Helyem van a 3. kerületben. Nagy méretű pasi vagyok. privátban jelezzetek.
Sziasztok! Ma illetve holnap estére keresek masszázst kedvelő hölgytagú párt!
Sziasztok,adatlapom alapján,keresek,párt,hosszú távra,ápoltság igényeség!!!!!
Ma Győrben hellyel rendelkező pasi hármasra?
Részletek belső üzenetben
Részletek belső üzenetben
Sziasztok,
Ma este Budapesten párokat kukkolnék. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják!
13. kerületben lakom.
Ma este Budapesten párokat kukkolnék. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják!
13. kerületben lakom.
Sziasztok adatlapom szerint keresek
Sziasztok!
Szombati nap keresek hölgyet, párt Borsod megyéből.
Szombati nap keresek hölgyet, párt Borsod megyéből.
Straponra keresek partnert Ráckeve környékén
Kaposváron van olyan pár, ahol mindketten hölgyek és csak egy
pasi kell?
pasi kell?
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...üdv
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!

Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Érdekel a csoportos szex, a hármas szex, és tapasztalt bull is vagyok cuckoldos játékokhoz. Szívesen leszek házibarát is. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Ma este/éjszaka Tatabányán esetleg valakinek nincs kedve reggelig kefélni?
Sziasztok! Vas megyében keresek párt (nő+ férfi) akik szeretnének egy kellemes estét esetleg éjszakát tölteni 3asban.Helyem van! Nem utazok!
sziasztok
(Házas)párral szívesen ismerkednék kalandoznék játszadoznék hetero alapon bp-i 30 éves valóban sportos ápolt diszkrét extra méretű srác vagyok ha kell találka hellyel irjatok rám bátran privátban elképzelésetekkel
(Házas)párral szívesen ismerkednék kalandoznék játszadoznék hetero alapon bp-i 30 éves valóban sportos ápolt diszkrét extra méretű srác vagyok ha kell találka hellyel irjatok rám bátran privátban elképzelésetekkel
Sziasztok ma késő délután ismerkednénk igényes férfival pàral Békéscsaba