Keresek most egy szép puncit, akár pár női tagját, aki befogadná és élvezné a nagy farkamat! Nyitott vagyok mindenre! Budapest!
Sziasztok adatlapom szerint keresek
35/36 éves párként keressük szombat (dec. 2.) estére jó megjelenésű, fiatal (20-30 év közötti) alkalmi férfi partnerünket esztergomi wellnesshétvégénk feldobására. "Klasszikus" hármas és cuckold dolgok érdekelnének bennünket. Kérjük, vedd figyelembe, hogy nem "ottalvós" alapon, hanem csak egy párórás látogatás erejéig keressük a partnerünket.
Nagymellű érett nő Szeged vagy környéke???
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Jó reggelt! Ma napközben fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn .Várom üzeneted!

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Pesten párt fogadnék ma este.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Ma,keső este szívesen találkoznék párral.
43 éves perverz pasi vagyok.
Érd és környéke.
43 éves perverz pasi vagyok.
Érd és környéke.
Sziasztok. Kedves, értelmes, intelligens (ehhez pl. az is hozzátartozik, hogy helyesen tudnak írni) párhoz csatlakoznék Bp-en hétköznap, napközben. Nem feltétlen egy alkalomra keresek, akár rendszeres találkákra, ha úgy alakulna. Enyhe bi is szóba jöhet, de abszolút nem elvárás!
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas PÁRRAL ismerkedne..
Moto
Hármasban tapasztalt pasas PÁRRAL ismerkedne..

Moto
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma!!
Autós kaland is oké! Ma!!
Szia honnan irsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 26. vasárnap 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 26. vasárnap 07:46
Törölt felhasználó (3902482)

Budapest és környékén párhoz csatlakoznék!
Kaposváron van olyan pár, akihez csatlakozhatnék kanos pasiként? Nyitott vagyok! Privire írj!
Sziasztok! Igényes párhoz csatlakoznék ma Fejér-megyében! Én 37 éves 191 magas vagyok.0
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.

Házibarátot keresünk hosszútávra! Priviben írj.
32 éves pár vagyunk, kedd délelőttre keresnénk egy fiatal pasit. Helyünk van Nógrád megyében