Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz csatlakoznék.
Pesten fogadnék párt ma este.
Párok hölgy tagjának,nyalnám a teleélvezett punciját élvezésig!
Jó reggelt! Ma napközben fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn .Várom üzeneted!
Sziasztok! Én komolyan gondolom. Van tapasztalatom 3asban és nem okoz gondot az utazás
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 29. szerda 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 29. szerda 19:14
Törölt felhasználó (4655826)

Sziasztok
Pasit keresünk feleség közös kényeztetésére..
Kérjük csak olyanok írjanak ,akik komolyan is gondolják..
Sajnos sok az álmodozó..
Győr és környékéről keresünk legfőképpen..
Egyedülálló vagy előny,ha nem az se gond,de tudj időt szakítani ránk.
Arra járok fuvarba kíméljenek.
Sajnos sok az álmodozó..
23 éves, sportos, budapesti srác nyújtana orális kielégítést hölgyeknek, vagy bármilyen más erotikus kényeztetést.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék..negyvenes sportos férfi vagyok. Üdv
sziasztok ma csütörtök vagy péntek estére keresek párt vagy lányt. nógrád és pest megye. lehet szey nélküli találka is csak masszázs simogatás,esetleg csak ujjazás orál farokverés de szex is akár.
Pénteki esti találkozóra keres nagy farkú srác partnert Egerben!
Budapesten ma pár? Hely ok.
Sziasztok
Sajnos sok az álmodozó..
Sajnos sok az álmodozó..
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok szombat estére keresünk fiút max 26 èves kor ig Budapesten.
Pesten fogadnèk párt ma este.
sziasztok feleseget kényeztetnek "hasznalnek" a férje elott akit ez izgatná (cuckold) Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok. A mai nap folyamán kb 15 óráig bezárólag helyet biztosítanék párnak érden. Mindössze nézni szeretnélek benneteket,illetve ha szerernétek több is lehetséges.
Csongrád megyéből párt keresek hosszú távra, vagy hölgyet, rendszeres találkozásokhoz.
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Sziasztok!
Hétvégre keresnék kalandozni vágyó párt (esetleg magányos hölgyet, bár erre itt a minimálisnál is kevesebb esély van), hely megoldott, egyeztetés privátban.
Hétvégre keresnék kalandozni vágyó párt (esetleg magányos hölgyet, bár erre itt a minimálisnál is kevesebb esély van), hely megoldott, egyeztetés privátban.
Sziasztok! Heti 2-3 nap ingázok Szeged és Budapest között. Útitársam, vagy útitársaimat keresem lányok/asszonyok, vagy párok személyében. Elvárás: beszélgessünk egy jót! Ha valakit érdekel privát üzenetben jelezze.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.