Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel, de bármi megoldható ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel, de bármi megoldható ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék hölgyekkel párokkal kellemes estékre vagy akár napközbeni találkákra!
További szép napot mindenkinek!
Szívesen ismerkednék hölgyekkel párokkal kellemes estékre vagy akár napközbeni találkákra!
További szép napot mindenkinek!
Miskolcon várok párt délutáni talira belvárosi lakásomba
Kitartó,kemény,nagy farokkal keresek 40-50es házaspárt ,hölgyet. Bp,Helyem van,de észerű távolságon belül utazok,
Karácsonyi fotozas, hármas?
)) írj bátran.. pest vagy jnsz megye

Alkalmi párosunk mellé keresnénk plusz pasit hármashoz, a hölgy zsánere az őszes, sportos 50 körüli intelligens, kemény szexet bíró és szerető pasik. A hölgy harmincas, exrta csinos, több pasis mániás. Várhatóan péntek délután, este ltalálkoznánk. Bp
HETERO fiatal 20-as srác ismerkedne hölgyekkel kortól függetlenül, álagos test, átlagos 17-es méret, átlagon felüli kényeztetési és szexuális vágy. Utazni tudok ésszerű keretek között. Írj privátban!
Pesten fogadnék párt ma este otthonomban.
Sziasztok,
Budapesten ma este párokat kukkolnék, esetleg szimpátia esetén csatlakoznék hozzájuk!
Diszkréció, ápoltság, intelligencia elvárt! A 13. kerületben lakom, Viberem van!
Budapesten ma este párokat kukkolnék, esetleg szimpátia esetén csatlakoznék hozzájuk!
Diszkréció, ápoltság, intelligencia elvárt! A 13. kerületben lakom, Viberem van!
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Diszkréció adott és elvárt.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok!
12.09. Szombat kora délután, párhoz csatlakoznék hölgy örömére Nyíregyházán.
12.09. Szombat kora délután, párhoz csatlakoznék hölgy örömére Nyíregyházán.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok MA estére keresek párt vagy lányt. nógrád és pest megye. lehet szex nélküli találka is csak masszázs simogatás,esetleg csak ujjazás orál farokverés de szex is akár.
Sziasztok!
Ma esti órákban szívesen lennék partnere pároknak, hölgyeknek. II. kerületi lakásomban tudok fogadni, de szívesen utazom is ésszerű keretek között.
Üdv
Vidka
Ma esti órákban szívesen lennék partnere pároknak, hölgyeknek. II. kerületi lakásomban tudok fogadni, de szívesen utazom is ésszerű keretek között.
Üdv
Vidka
Sziasztok. Komolyan ismerkedni szándékozó Párral szeretnék ismerkedni!
Sziasztok!
Párokhoz csatlakoznék hármashoz akár cuckold játékra
Igényes férfi vagyok. 198cm/90kg
Viber illetve whatsappon is tudunk beszélni találkozó előtt.
Budapest és vonzáskörzete elsősorban, de utazni is tudok
Párokhoz csatlakoznék hármashoz akár cuckold játékra

Igényes férfi vagyok. 198cm/90kg
Viber illetve whatsappon is tudunk beszélni találkozó előtt.
Budapest és vonzáskörzete elsősorban, de utazni is tudok

Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Szombat estére pasit keresünk Pesten.
Sziasztok!