Sziasztok Akár hosszabb távra is pasit keresünk harmadiknak adatlapunk szerint Megkereséseket pm ben Pusz
Sziasztok. Túrkeve és környékén mai spontán talira keresek hölgyet párt. Helyem van....
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Budapesten keresek lány6 / párt ma vagy holnapra.
Sziasztok! 22-én este szívesen csatlakoznék egy párhoz Bp-n! Részletek privátban, ápolt többesben tapasztalt, magas szexuáliskultúrával rendelkező pasi vagyok!
Sziasztok Budapesten helyel rendelkező fiút keresünk kizárólag a lány örömére
Sziasztok, CD kedvelő biszex párt keresek szombatra, mindkettőjük örömére... Budapest, helyem van!
Sziasztok!
Kötöttségektől mentes szex kapcsolatot keresek. Budapesti hölggyel randiznék 18-40 éves korig.
Diszkrécio és hely adott!
Üdv
Z
Kötöttségektől mentes szex kapcsolatot keresek. Budapesti hölggyel randiznék 18-40 éves korig.
Diszkrécio és hely adott!
Üdv
Z
Házibaràt lennék diszkréten hosszú távon párnak. Olyan aki veletek van minden hétvégén is ha kell és süti a grill kolbászt is ha az kell.
50 feletti, független ,szerény férfit keresünk.2.-3.kerület és környéke csak!Köszönjük! Megkeresést privátban várunk.
Sziasztok van itt olyan pár akik szoktak esetleg Bükfürdőbe vagy Kehidakustányba vagy Sárvár vagy Z.karosra nudizni menni és ott ismerkedne fiatal hetero sráccal privibe lehet írni
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Nagyobb mérettel keresek.
Sziasztok! Találkozni merő párt keresek!
Dec. 26- Jan. 02. Ismerkedünk pasikkal minden földi jóra. Adatlapot olvass.
Miskolcon lakásomban fogadnék párokat.
Kecskeméten cuckoldra, hármasra keresek hetero párt. Lehetőleg fiatal, vékony hölgytaggal. Utazni nem tudok, fogadni igen.
Privátban keress!
Privátban keress!
Csongrád megyéből párt keresek hosszú távra, vagy hölgyet, rendszeres találkozásokhoz.
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Pesten fogadnék párt ma este lakásomban.