Sziasztok! Feleséget, barátnőt kényeztetnék a férje jelenlétében, vagy vele közösen!
Sziasztok! Feleséget, barátnőt kényeztetnék a férje jelenlétében, vagy vele közösen !
Hello,
Ma este Gyöngyösön/Heves megyében párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Viberem van!
Ma este Gyöngyösön/Heves megyében párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Viberem van!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...hàzibarátnak...
Sziasztok! Hölgyek Szegeden minden jóra?
Sziasztok! Pàrhoz csatlakoznék akàr ma is, utazni tudok! Képet tudok mutatni itt is vagy akàr màshol!
Sziasztok, Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki szereti ha egyszerre több férfi is résztvesz a szexben.
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. Nem kell durva dolgokra gondolni, de az egyik sráccal lehet a puncid nyalatni, miközben a másik farka benne van, csak simogatná a lábaid, vagy csak csókolna mindenfelé, míg a másik srác szereti finoman a hajad húzni, fenékpaskolást, keményebb orális szex... a képezeletedre bízzuk miket lehet még egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. Nem kell durva dolgokra gondolni, de az egyik sráccal lehet a puncid nyalatni, miközben a másik farka benne van, csak simogatná a lábaid, vagy csak csókolna mindenfelé, míg a másik srác szereti finoman a hajad húzni, fenékpaskolást, keményebb orális szex... a képezeletedre bízzuk miket lehet még egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Nyíregyházán érzéki idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Párt keresek Csongrád megyéből a hölgy örömére, lakás van, de mobilis vagyok ha kell. Maximálisan ápolt és jókedvű normális hapsi vagyok. Idősebb pár is írhat nyugodtan.
Privit várok
Privit várok
Sziasztok!
27.-én napközben párhoz csatlakoznék!
27.-én napközben párhoz csatlakoznék!
Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi maci, párhoz is csatlakozom. Képeim az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van.
Sziasztok! Az ünnepek alatt magas, vékony, ápolt és borotvált férfi biszex párt örömmel fogadna budapesti lakásán.
Érd és környékén esetleg?
?

Szilvesztere ??
(Ez egy válasz whitebanana üzenetére (2023. 12. 24. vasárnap 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 24. vasárnap 07:58

Sziasztok! Ünnepeket nézve lenne hölgy vagy pár aki(k) egy pasi társaságát keresné(k)
Ápolt, borotvált nagy méretu pasi vagyok. Utazás nem gond

Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, igényes párhoz csatlakozna a hőlgy örömére! Győr
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok. Tudom, hogy extra extrém, de egyedül vagyok ma. hölgy vagy pár? (helyem van)
Sziasztok! Debrecenben csatlakoznék párhoz, társasághoz, szívesen masszírozok, nézek vagy beszállok. Igényes, fitt, egészséges, helyes, jófej srácnak mondanak, és 36 év alatti korosztályt keresek. Ha érdekel a dolog, írjatok privát üzenetet
Köszi és kellemes ünnepeket!

Sziasztok! Ünnepeket nézve lenne hölgy vagy pár aki(k) egy pasi társaságát keresné(k)