Sziasztok!Estére keresünk nagyobb intimmel és hellyel rendelkező srácot!!! Pest Megyében!!! B.U.É.K.
Kedves Lányok/ Hölgyek!
Szilveszteri kis szexrandi!
Az Óév utolsó napján szívesen látnálak vendégül Téged nálam.
Pezsgő, virsli, zene, tánc, lágy erotika, szenvedélyes szex. Hely, igényesség és kulturált társaságom amit tudok nyújtani!
Gyere! Szex-szeljük át magunkat 2024-be!
BÚÉK!
Szilveszteri kis szexrandi!
Az Óév utolsó napján szívesen látnálak vendégül Téged nálam.
Pezsgő, virsli, zene, tánc, lágy erotika, szenvedélyes szex. Hely, igényesség és kulturált társaságom amit tudok nyújtani!
Gyere! Szex-szeljük át magunkat 2024-be!
BÚÉK!
Sziasztok kedves hölgyek illetve párok,ha tényleg igényes és szavahihető az utolsó pillanatban nem eltűnő férfit kerestek akkor írjatok és csapjunk egy felejthetetlen SexSzilvesztert wink Privátban írjatok!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok! Ma keso este valaki hozzank feleseg oromere? Ha irsz teloszammal irj hogy viberen vagy telon eltudjuk erni egymast mert nem szeretnenk egesz nap levelezni !

Sziasztok ! Párral ismerkednék házibarát jelleggel , határozott, intelligens, céltudatos 37 éves férfi vagyok 182 cm magas, 85 kg , voltam már házibarát ,szeretnék találni egy pár hosszabb távon előre is köszönöm. Szeretek szaunázni, nudizni ,wellnesbe járni , amatőr módon masszírozni. Csak komoly határozott pár levelét várom a 40-es vagy 50-es korosztályból akik tudják hányas a kabát, mért vannak itt. A többit privátban.
Sziasztok!
Idén fedeztem fel ezt az oldalt, és az oldalnak ezt a fajta remek ismerkedős részét.
Idén voltam előszőr párokkal 3-as, 4-es felállásban illetve Cuckold témában is.
Idén voltam előszőr nudista részlegen is, pl: Berény, Harcsás, Dél1.
Nagyon sok kedves embert, párt, ismertem meg itt, és sokatokkal találkoztam akár privát, akár nudista helyen.
Remélem a következő évben még összefutok itt régi illetve új emberekkel.
Mindenkinek: Nagyon Boldog Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánok!!!
Idén fedeztem fel ezt az oldalt, és az oldalnak ezt a fajta remek ismerkedős részét.
Idén voltam előszőr párokkal 3-as, 4-es felállásban illetve Cuckold témában is.
Idén voltam előszőr nudista részlegen is, pl: Berény, Harcsás, Dél1.
Nagyon sok kedves embert, párt, ismertem meg itt, és sokatokkal találkoztam akár privát, akár nudista helyen.
Remélem a következő évben még összefutok itt régi illetve új emberekkel.
Mindenkinek: Nagyon Boldog Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánok!!!
Boldog újévet kívánok mindenkinek.
Ma estére keresek unatkozó hölgyet, Békés megye.viber,vagy email.
Ma estére keresek hölgyet,vagy párhoz is csatlakoznák.
Ma estére,keresek hölgyet.Békés megye.
Üdv. Idősebb fiatalos tapasztalt heteto férfi esetleg? Ha a igen írjatok privibe.
(Ez egy válasz Autoskalandok üzenetére (2023. 12. 31. vasárnap 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 31. vasárnap 10:40

Sziasztok!
Nagy mérettel rendelkező férfit keresünk harmadiknak, aki ma ráér Pesten. Helyünk van. Többit privátban
Nagy mérettel rendelkező férfit keresünk harmadiknak, aki ma ráér Pesten. Helyünk van. Többit privátban

Boldog, izgalmakkal teli új évet mindenkinek!
a csoport is ott van hogy HETERO, mi a faszért irkálsz be mindenhova, ezért kevés a pár és a nő ilyenek miatt
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 31. vasárnap 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 31. vasárnap 10:58
Törölt felhasználó (4724262)

Az új évre ------ > 40es 50es bikás aktív bi pasit keresek, Eger környéke... Valaki?
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Az új évre ------ > 40es 50es bikás aktív bi pasit keresek, Eger környéke... Valaki?
Bevállalós pároknál spermás puncit nyalnék , Dugás közben is
Sziasztok!

Ráckeve környékén valaki??
Sziasztok. Holnap estére valakinek egy nagy méretű pasi? Természetesen csak hetero alapon.