Jövőhét pénteken csatlakozna hozzám hölgy vagy pár Hatvanban egész éjszakára?
sziasztiok vannak e itt olyan pasik akiket izgatná ha elöttük más használná a feleseget? hely kellen utazni tudok
Sziasztok!
Hölgyet vagy Párt keresek akikhez csatlakozhatnék vagy akár csak kukkolás is érdekelne!Ápolt, igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről!! Privát üzeneteket várok
Hölgyet vagy Párt keresek akikhez csatlakozhatnék vagy akár csak kukkolás is érdekelne!Ápolt, igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről!! Privát üzeneteket várok
sziasztok párt vagy lányt keresek olyan találkozóra ahol a hölgy vagy végignézi ahogy magamnak szerzek örömöt vagy a hölgy segít KÉZZEL a PÁRJA előtt nekem. esetleg hölgy punci nyalás vagy ujjazása de ez nem feltétel! Budapest vác-rétság-balasagyarmat-salgótarján-heves megye esetleg útvonalon vagy azok közelében. MA este !
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...üdv.
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, igényes párhoz csatlakozna a hőlgy örömére! Győr.
Normális párhoz csatlakoznék akinek fontos, hogy egy jó beszélgetés is és csak úgy az élvezetek. Kecskemét és környéke!
Sziasztok nagyob méretü ffi minimum 18 cm
Üdv minden párnak.
Kihez lehetne csatlakozni ?
Kihez lehetne csatlakozni ?
Hölgyek-párok,hol vagytok?
Rátok várok!
Rátok várok!
Sziasztok. Ma este párhoz csatlakoznák. Utazni és fogadni is tudok.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Pécs és környékén valakik?
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Hétvége folyamán találkoznék párral vagy hölgyel.
Hellyel rendelkezem, fogadni tudok, de az utazás sem gond.
Ha felkeltettem érdeklődésed, várom üzeneted.
Hellyel rendelkezem, fogadni tudok, de az utazás sem gond.
Ha felkeltettem érdeklődésed, várom üzeneted.
2 fix pasit keresünk hetero alapon Bp, Pest megyéből
Szolnok kke
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok! Szívesen ismerkednék olyan párral, akik fiatal srácot keresnek a hölgy örömére.
Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni. Illetve Szombathelyen tudnék lakást foglalni pár órára, ha esetleg lenne olyan pár, akik utaznának.
Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni. Illetve Szombathelyen tudnék lakást foglalni pár órára, ha esetleg lenne olyan pár, akik utaznának.
Sziasztok
Szombaton estére keresünk fiút,fiúkat.Korhatár max 26 èves kor ig.
Kizárólag heteró alapon ès Budapesten.
Szombaton estére keresünk fiút,fiúkat.Korhatár max 26 èves kor ig.
Kizárólag heteró alapon ès Budapesten.