Esetleg ha van csinos hölgy aki kedvet kapna hozzám szívesen kényeztetném párja előtt.
20/5-ös intimemmel ma este Hatvanban szívesen kalandoznék,kényeztetnék!
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnének egy középkorú Férfi társaságát!
Sziasztok. Középkorú Férfi vagyok. Kifejezetten szerepjáték kedvelő Nálam Idősebb vagy Fiatalabb Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni!
Budapest és környékéről keresek partnereket, írj.
Sziasztok!
Igényes, ápolt, csinos pár vagyunk. Hasonló adottságokkal rendelkező pasit.
Igényes, ápolt, csinos pár vagyunk. Hasonló adottságokkal rendelkező pasit.
Sziasztok! 35 éves sportos, diszkrét, ápolt férfi vagyok nőkkel vagy párokkal találkoznék, Budapesten a mai napon alkalmi vagy hosszabb távon is érdekel. Több infó és kép privátba.
Holnap, azaz szombaton Sárvári fürdő, szauna valaki??
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnének egy középkorú Férfi társaságát!
Üdv! Párral ismerkednék
Enyhe Bi is lehet

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...
Hali!
Adatlapom alapján csatlakoznék pénteken egy csinos párhoz!
Adatlapom alapján csatlakoznék pénteken egy csinos párhoz!

Egymást szerető pár keres férfit a hármas megéléséhez. Olyan oasit keresünk aki mer is találkozni és nem az ország túlsó végéből.
Sziasztok!
Meglepetés hármashoz keresnék jó megjelenésü, helyes pasit, párom kényeztetésére. Egész alakos fotó, amin az arcod is látható, elengedhetetlen. Tudom milyen férfiak jönnek be Andinak, én zongorázom le az egész ismerkedést. Neked csak jönnöd kell a megbeszélt időben. Dávid
Meglepetés hármashoz keresnék jó megjelenésü, helyes pasit, párom kényeztetésére. Egész alakos fotó, amin az arcod is látható, elengedhetetlen. Tudom milyen férfiak jönnek be Andinak, én zongorázom le az egész ismerkedést. Neked csak jönnöd kell a megbeszélt időben. Dávid
Sziasztok!
Ma koraeste ismerkednék Szfvár és környékén.
Ápolt 44/185/85 pasi vagyok
Ápolt 44/185/85 pasi vagyok
Sziasztok,
Mától vasárnapig GYMS és környező megyékben pihenő, vagy ráérő párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
Ápolt, komoly, intelligens hetero vagyok, a megkereséseket privát üzenetben várom.
Sziasztok.
Mától vasárnapig GYMS és környező megyékben pihenő, vagy ráérő párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
Ápolt, komoly, intelligens hetero vagyok, a megkereséseket privát üzenetben várom.
Sziasztok.
Sziasztok Attila vagyok párhoz csatlakoznék ma Skype jopasi néven vagyok fent írj rám