Párt nőt keresek imádnaék nyalni
Sziasztok ! Párral ismerkednék házibarát jelleggel , határozott, intelligens, céltudatos 37 éves férfi vagyok 182 cm magas, 85 kg , voltam már házibarát ,szeretnék találni egy pár hosszabb távon előre is köszönöm. Szeretek szaunázni, nudizni ,wellnesbe járni , amatőr módon masszírozni. Csak komoly határozott pár levelét várom a 40-es vagy 50-es korosztályból,akik tudják hányas a kabát, mért vannak itt. A többit privátban.
Ma este
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Sziasztok!
Valentin napra keresek gangbangre sportos nagyfarkú 21 cm től pasikat. Privát üzeneteket várok. Révfülöpön tudlak fogadni.
Csak február 14. 16 óra, aki elmer jönni, utazni tud, nem dolgozik, nem rohan...
A keresési feltételeimnek felelj meg, ne raboljuk egymás idejét.
Köszönöm!
Valentin napra keresek gangbangre sportos nagyfarkú 21 cm től pasikat. Privát üzeneteket várok. Révfülöpön tudlak fogadni.
Csak február 14. 16 óra, aki elmer jönni, utazni tud, nem dolgozik, nem rohan...
A keresési feltételeimnek felelj meg, ne raboljuk egymás idejét.
Köszönöm!
Sziasztok! Spriccelö puncit nyalnék!
Sziasztok .02:10 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet, csajszit, Párt
sziasztok vannak e itt olyan pasik akzt izgatná ha elotte dugjak meg illetve hasznaljak a feleseget? hely kellene utazni tudok!
Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi maci, párhoz is csatlakozom. Képeim az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Ma estére keresek SzSzB-Hajdú-BAZ megyékben egy szimpatikus, igényes párt, a hölgy tag örömének fokozására!
Én 38 éves, 180 cm magas, 80 kg-os, sportos, rendszeresen sportoló, önmagára és a környezetére igényes férfi vagyok. A szándékaim komolyak a keresést illetően, így kérem, hogy csak akkor írjatok, ha már van kiforrott, konkrét elképzelésetek Nektek. Az nem baj, hogy ma esetleg csak egy “szimpátia-találkozót” hozunk össze és csupán beszélgetünk egy kicsit, megalapozva ezzel egy későbbi, jól működő ismeretséget, a lényeg, hogy csak ha komolyan gondoljátok, akkor írjatok.
Köszönöm, hogy elolvastátok!
Ma estére keresek SzSzB-Hajdú-BAZ megyékben egy szimpatikus, igényes párt, a hölgy tag örömének fokozására!
Én 38 éves, 180 cm magas, 80 kg-os, sportos, rendszeresen sportoló, önmagára és a környezetére igényes férfi vagyok. A szándékaim komolyak a keresést illetően, így kérem, hogy csak akkor írjatok, ha már van kiforrott, konkrét elképzelésetek Nektek. Az nem baj, hogy ma esetleg csak egy “szimpátia-találkozót” hozunk össze és csupán beszélgetünk egy kicsit, megalapozva ezzel egy későbbi, jól működő ismeretséget, a lényeg, hogy csak ha komolyan gondoljátok, akkor írjatok.
Köszönöm, hogy elolvastátok!
Holnap estère keresek partnert klublatogashoz...pest megye-bp
Sziasztok!!!!!! Hölgyet vagy pár hölgy tagját kényeztetném ma vagy vasárnap!..
Sziasztok,
Mai nap estre keresek Nőt vagy párt akihez, akikhez csatlkozhatnék hetero alapon.
Bp., Pest megye.
Péternek hívnak és egy megbízható valós párt keresnek akár hosszabb távra, ha úgy alakulna.
Magamról röviden egyedülálló 29 éves hetero férfi vagyok 75 kg, sportosabb alkat.
Tapasztalatom van
Aktuális akkor írjatok.
Köszi
Péter
Mai nap estre keresek Nőt vagy párt akihez, akikhez csatlkozhatnék hetero alapon.
Bp., Pest megye.
Péternek hívnak és egy megbízható valós párt keresnek akár hosszabb távra, ha úgy alakulna.
Magamról röviden egyedülálló 29 éves hetero férfi vagyok 75 kg, sportosabb alkat.
Tapasztalatom van
Aktuális akkor írjatok.
Köszi
Péter
Sziasztok!
Most ráérő hölgy aki kényeztetésre vágyik lenne? Helyem 11.kerben van!
Puszi
Most ráérő hölgy aki kényeztetésre vágyik lenne? Helyem 11.kerben van!
Puszi
Sziasztok,
Mától vasárnapig GYMS és környező megyékben pihenő, vagy ráérő párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
Ápolt, komoly, intelligens hetero vagyok, a megkereséseket privát üzenetben várom.
Sziasztok.
Mától vasárnapig GYMS és környező megyékben pihenő, vagy ráérő párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
Ápolt, komoly, intelligens hetero vagyok, a megkereséseket privát üzenetben várom.
Sziasztok.
Sziasztok! Ha valaki esetleg keresne férfit,itt vagyok..)
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk párokka vagy lányokkal, akiket izgatna egyszerre több férfi, akár átéltétek már, vagy még csak fantáziáltok róla smile cuckold jelleggel is...
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. A képezeletedre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk párokka vagy lányokkal, akiket izgatna egyszerre több férfi, akár átéltétek már, vagy még csak fantáziáltok róla smile cuckold jelleggel is...
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. A képezeletedre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Kecskeméti párhoz csatlakoznak.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma 16óra és 24 óra között (02.9.én) !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok. Ma este hellyel rendelkező potens pasit (lehettek ketten is) keresünk. Budapesten