Sziasztok!
Hölgyek,párok társaságát keresem akik tényleg szeretik ha a játékszer "nagy" és nem csak írkálják!
Hölgyek,párok társaságát keresem akik tényleg szeretik ha a játékszer "nagy" és nem csak írkálják!
Van kedvetek megismerkedni?
(Ez egy válasz Npar22 üzenetére (2024. 02. 16. péntek 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok ketten egy punciban dologra nyitott párokl ersetleg?
Pesten fogadnék ma este párt otthonomban.
Sziasztok szivesen csatlakoznék
(Ez egy válasz RolandIldikó üzenetére (2024. 02. 21. szerda 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 21. szerda 18:58

Sziasztok!
Hétvégére (szombat, vasárnap) partnert keresünk hölgy örömére!

Sziasztok!

Holnaptó szerdáig keresek igényes, diszkrét lányt, párt mindenre nyitottan, de ahogy Ti szeretnétek. Én épolt, sportos, fiatalos pasi vagyok. ÍRJATOK!
MISKOLC_BUDAPEST VONAL ÉS KÖRNYÉKE
Keresek most egy szép puncit, akár pár női tagját, aki befogadná és élvezné a nagy farkamat! Nyitott vagyok mindenre! Győr és környéke!
Sziasztok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Te valamit nagyon benézhettél!
De a szemétégetőnél a Dunakeszi úton kint állnak a lányok, ott válogathatsz!
(Ez egy válasz Taskend üzenetére (2024. 02. 20. kedd 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 20. kedd 17:57

Sziasztok! Valaki megtudja mondani a szépvölgyi úton hol szokott buli lenni, meg hány óra fele? Segítségeteket előre is köszönöm! 17cm vaskos szerszámmal szórakoznék

Pécs és környékén valakik??
Szép estét Budapest és környékén párral ismerkednék lehetőleg hosszú távú kapcsolat reményében!
Sziasztok! Valaki megtudja mondani a szépvölgyi úton hol szokott buli lenni, meg hány óra fele? Segítségeteket előre is köszönöm! 17cm vaskos szerszámmal szórakoznék

Február 22-től 28-ig keresek igényes, diszkrét lányt, párt mindenre nyitottan, de ahogy Ti szeretnétek. Én épolt, sportos, fiataloss pasi vagyok. ÍRJATOK!
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb baráti társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Voltam már párokkal 3-as és cuckold témában is.
Illetve, kisebb baráti társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Voltam már párokkal 3-as és cuckold témában is.
Pécsi lakásomban diszkrét párt/házaspárt fogadnék élvezetes hármas randira.
Pesten keresek párt ma este.Helyem van.
Sziasztok! Kedves, igényes, diszkrét párt meghívnék wellnessezni, kortól függetlenül. Természetesen a költségeket én állom, a vendégeim lennétek. Lazulnánk, szórakoznánk, iszogatnánk, este meg amihez csak van kedvünk.... Ha szeretnétek kicsit lazulni, kikapcsolódni egy igényes, diszkrét pasival hármasban, akkor keressetek privátban!
Pisi szex kedvelő hölgyet keresek aki le pisílne.
Illetve pisilés után szívesen ki nyalnám.
Pártokhoz is szívesen csatlakoznák pisilös szex hez akár spermás puncit nyalnák.
Illetve pisilés után szívesen ki nyalnám.
Pártokhoz is szívesen csatlakoznák pisilös szex hez akár spermás puncit nyalnák.
Üzenetre/chatre szívesen reagálok, a többi pedig vagy alakul vagy nem nyes Egyszerűen csak élvezni szeretem az életet. Nem feltétlenül párkapcsolatot keresek, csak egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel néha segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek esetleg keresünk 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján / ápolt, borotvált, kb 18 cm-es közepesen vastag mérettel rendelkezem / minden megvan és működik, ami szükséges / elvárom ugyanazt a színtű diszkréciót és tiszteletet Tőled, amit ÉN is nyújtok majd / ha bunkó vagy és igénytelen, nem Én vagyok a Partnered / fogadni megbeszélés esetén tudlak