Sziasztok! Békéscsabán hölgyhöz, párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok..üdv.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Feleség többes örömére keresünk adat lap szerint ,,,,,,
Szombat este taliznánk budapesten szimpi párral pasival akivel flörtölhetünk nem szex .disco.bár.mesztelenkedés.közös maszti ha van bármi ötleted jelentkezz és talizzunk.várjuk leveled.
Erika
Erika
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Ma estére-éjszakára keresek igényes, diszkrét lányt, párt mindenre nyitottan, de ahogy Ti szeretnétek. Én épolt, sportos, fiatalos pasi vagyok. ÍRJATOK!!! BUDAPEST ÉS KÖRNYÉKE
Tudok menni!
Tudok menni!
Sziasztok!
Esztergom nyaraló részen lenne hely egy hölgy vagy párnak, március 4-5.-én, ott alvás is megoldott..
Szóló pasi vagyok, 178 magas 44 éves 82 kg borotvált, írjatok privatban ha lenne kedvetek egy laza hétfő keddhez, akár wellnesshez is…
Esztergom nyaraló részen lenne hely egy hölgy vagy párnak, március 4-5.-én, ott alvás is megoldott..
Szóló pasi vagyok, 178 magas 44 éves 82 kg borotvált, írjatok privatban ha lenne kedvetek egy laza hétfő keddhez, akár wellnesshez is…
Ha úgy érzed, hogy túl sok lenne számodra a látvány, hogy egy hatvanas úr megbassza a feleségedet, viszont izgatna, ha a szemed előtt tapogatná, csókolgatná a meztelen testét, és utána a hatvanas úr részt venne az érintésben. simogatásban, akkor szívesen ismerkednék veletek. Baráti alapon, kölcsönös szimpátia és kulturált magatartás szükséges. Előnyben Budapest, Gyula, Békéscsaba.
Sziasztok!
Házibarátot keresünk de kérem szépen, hogy figyelmesen olvasd el!
40 éves pár vagyunk Szigetszentmiklósról!
Szóval vagy tudj utazni vagy környékbeli legyél!
A szó szoros értelmében házibarátot keresünk és nem egy gyors menetre gondoltunk!
Hosszú távon gondolkodunk és diszkrét megbízható ember jöhet csak szóba!
Fogadd el, hogy előszőr velem ismerkedsz és ha úgy ítélem akkor tovább engedlek a párom irányában amolyan szűrőként lennék az elején!
Lehet bi és hetero is mert nálunk minden játszik! Életkor 38-50 között!! Méret 17-18-tól felfelé!! Kérelk csak akkor írj ha valóban szeretnél a “barátunk”lenni és nem csak poénból írogatsz mert mi nem levelező partnert keresünk! Tartalmas baráti kapcsolatot akarunk amibe belefér, hogy lefekszel velünk! A bi dolog nem kötelező ez csak egy plusz opció! Én passzív bi vagyok! Tiszták és ápoltak! Írj ha magadra ismersz a leírásban!
Üzenet módosítása
Házibarátot keresünk de kérem szépen, hogy figyelmesen olvasd el!
40 éves pár vagyunk Szigetszentmiklósról!
Szóval vagy tudj utazni vagy környékbeli legyél!
A szó szoros értelmében házibarátot keresünk és nem egy gyors menetre gondoltunk!
Hosszú távon gondolkodunk és diszkrét megbízható ember jöhet csak szóba!
Fogadd el, hogy előszőr velem ismerkedsz és ha úgy ítélem akkor tovább engedlek a párom irányában amolyan szűrőként lennék az elején!
Lehet bi és hetero is mert nálunk minden játszik! Életkor 38-50 között!! Méret 17-18-tól felfelé!! Kérelk csak akkor írj ha valóban szeretnél a “barátunk”lenni és nem csak poénból írogatsz mert mi nem levelező partnert keresünk! Tartalmas baráti kapcsolatot akarunk amibe belefér, hogy lefekszel velünk! A bi dolog nem kötelező ez csak egy plusz opció! Én passzív bi vagyok! Tiszták és ápoltak! Írj ha magadra ismersz a leírásban!
Üzenet módosítása
Sziasztok!
Párokkal ismerkednék.
Kellemes méret.
Párokkal ismerkednék.
Kellemes méret.
Sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak e itt erre nyitott parok? Vállalok masszírozást is yóni és lingam erotikus stílusban ! Pest és pestmegyében gondolkodok....
Sportos 40 es pasi extra mérettel 12 ker párt ill szóló hölgyet tudna fogadni normafa környéke kizárólag hetero alapon szép estét

Sziasztok!
Pest megyében Cegléd környékén ismerkednék telt duci hölgytagú párral.
Pest megyében Cegléd környékén ismerkednék telt duci hölgytagú párral.
Sziasztok irtam nektek pm.
(Ez egy válasz Otyik 66 üzenetére (2024. 02. 23. péntek 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 23. péntek 15:40

Sziasztok!
Holnap estére férfit keresünk 3 ás szexre.
Üzenet privibe.
Üzenet privibe.
Sziasztok!
Üzenet privibe.
Üzenet privibe.
Sziasztok szép napot!
Úgy szeretnék puncit nyalni, hogy közben dugják! Fucklicking.
Budapest, Viber van, utazni tudok. Írjatok bátran!
Úgy szeretnék puncit nyalni, hogy közben dugják! Fucklicking.
Budapest, Viber van, utazni tudok. Írjatok bátran!
Sziasztok!
Hölgyekkel,párokkal szívesen ismerkednék alkalmi vagy állandó kapcsolat céljából!
Magán swinger összejöveteleken is szívesen részt vennék.
Ha egy jó adottságokkal megáldott odaadó,kényeztetni imádó pasit keresel/kerestek írjatok bátran!
A többi majd kialakul!
Hölgyekkel,párokkal szívesen ismerkednék alkalmi vagy állandó kapcsolat céljából!
Magán swinger összejöveteleken is szívesen részt vennék.
Ha egy jó adottságokkal megáldott odaadó,kényeztetni imádó pasit keresel/kerestek írjatok bátran!
A többi majd kialakul!
Párral ismerkednék..Én Bpesti átlagos,szolid heteró 41 éves Férfi infok adatlapomon Bp. és környéke
Budapest és környékéről keresek, írj!
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb baráti társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Voltam már párokkal 3-as és cuckold témában is.
Illetve, kisebb baráti társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Voltam már párokkal 3-as és cuckold témában is.