Sziasztok.pasit keresunk ma estere.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is / pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…@
Sziasztok! Írtam priv.
(Ez egy válasz Zoan7981 üzenetére (2024. 03. 01. péntek 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 01. péntek 23:01

Éjfél környékén nagy méretű,nemdohányzó pasi aki csatlakozna 1-2 órára párhoz?
Érden vagyunk.
Érden vagyunk.
Éjfél környékén nagy méretű,nemdohányzó pasi aki csatlakozna 1-2 órára párhoz?
Érden vagyunk.
Érden vagyunk.
Pápán keresek lányt vagy párt közös együtt létre
Ismerkedés? Viber?
(Ez egy válasz sportline2020 üzenetére (2024. 03. 01. péntek 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 01. péntek 20:00

40 es párként keresünk nagyméretű pasit budapesten szombat este meglátogatnánk.
Sziasztok.
30as sportos, vastag farkú pasiként keresek párokat, lányokat.
Székesfehérváron van helyem.
Képeket találtok adatlapon.
Írjatok privátban.
30as sportos, vastag farkú pasiként keresek párokat, lányokat.
Székesfehérváron van helyem.
Képeket találtok adatlapon.
Írjatok privátban.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Pécs és környékén valaki(k)?
40 es párként keresünk nagyméretű pasit budapesten szombat este meglátogatnánk.
Sziasztok
Spontán találkozóra keresek VALÓS párt…
Moto
Spontán találkozóra keresek VALÓS párt…

Moto
Üdv mindenkinek!
Holnapi szabad estémet szívesen tölteném pár társaságában!
Cuckold,szerepjáték,édeshármas és bármilyen nektek tetsző játékban szívesen benne vagyok csak engedjétek szabadjára a fantáziátokat!
Holnapi szabad estémet szívesen tölteném pár társaságában!
Cuckold,szerepjáték,édeshármas és bármilyen nektek tetsző játékban szívesen benne vagyok csak engedjétek szabadjára a fantáziátokat!
Sziasztok,
Budapesten párokat kukkolnék vagy puncit nyalnék, miközben dugják. Fucklicking.
Viber van, utazni tudok, Budapesten lakom!
Budapesten párokat kukkolnék vagy puncit nyalnék, miközben dugják. Fucklicking.
Viber van, utazni tudok, Budapesten lakom!
sziasztok! nyiregyhaza-újfehértó környékéről lány-nő esetleg pár,ma estére,vagy holnap estére?
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok.
Mindkét félről szopni szerető párt keresek!
Sziasztok! Van esetleg olyan Hölgy vagy Pár akik egy Középkorú Férfi társaságát keresik kellemes érzéki kapcsolatra!
Sziasztok!
Esztergom nyaraló részen lenne hely egy hölgy vagy párnak, március 4-5.-én, ott alvás is megoldott..
Szóló pasi vagyok, 178 magas 44 éves 82 kg borotvált, írjatok privatban ha lenne kedvetek egy laza hétfő keddhez, akár wellnesshez is…
Esztergom nyaraló részen lenne hely egy hölgy vagy párnak, március 4-5.-én, ott alvás is megoldott..
Szóló pasi vagyok, 178 magas 44 éves 82 kg borotvált, írjatok privatban ha lenne kedvetek egy laza hétfő keddhez, akár wellnesshez is…
Sziasztok!
Még mindig keresnénk a március 11.-el kezdődő hét valamelyik napjára, egy sportos, (de legalább ne pocakos) masszírozást tanult pasit, hölgytagunk részére, ahol a masszírozás intim masszázsba menne át. Hogy mi lesz a vége, akár szexbe torkollik csak rajtad múlik, mennyire húzod fel, hölgytagunkat.
Még mindig keresnénk a március 11.-el kezdődő hét valamelyik napjára, egy sportos, (de legalább ne pocakos) masszírozást tanult pasit, hölgytagunk részére, ahol a masszírozás intim masszázsba menne át. Hogy mi lesz a vége, akár szexbe torkollik csak rajtad múlik, mennyire húzod fel, hölgytagunkat.
Sziasztok!