Nyíregyházán érzéki idősebb párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Keressük azt a tövid szakállas bajszos rövid szőkésbarna hajú férfit aki március 1-én a Ráckevei naturista szaunában motoros szaona sapkában ült,amelyen egy illusztrált szemüveg volt.A párommal szemezett.Nagyon szeretnénk ha jelentkezne,megszeretnénk vele ismerkedni.
Sziasztok! Duci hölgy, illetve idősebb hölgy kedvére tennék, masszírozás és azon túl ami jól esik

Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi. Párhoz csatlakozna a hölgy örömére! Intím masszázs, punci nyalás vagy amit szeretnétek. Csak személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Győr
Sziasztok, több mint, 1 éve teltházas swinger bulikat tartunk, és mellette swinger Podcast adást indítottunk.
Ha szeretnétek igényes szűrt bulikon részt venni, férfi oldalról csak hetero alapon, vannak korhatáros és pasitöbbletes bulik is. Akkor írjatok ránk és küldünk elérhetőséget, de minden esetben új tagot videós beszélgetéssel szűrűnk.
Üdv Merci és Peti, Timi és Csanád.
Normális és intelligens szóló férfiak max 50 éves korig jelentkezzenek köszi
Ha szeretnétek igényes szűrt bulikon részt venni, férfi oldalról csak hetero alapon, vannak korhatáros és pasitöbbletes bulik is. Akkor írjatok ránk és küldünk elérhetőséget, de minden esetben új tagot videós beszélgetéssel szűrűnk.
Üdv Merci és Peti, Timi és Csanád.
Normális és intelligens szóló férfiak max 50 éves korig jelentkezzenek köszi
Hello ! Keresnénk egy sportos testalkattal rendelkező urat aki kinyalná a párom punciját. Cserébe ő utána leszopna . Én jelen lennék. Max 45 éves korig keresnénk egy ápolt , sportos férfit. Többit privátba. Köszönöm
Sziasztok! Pénteken este szimpatikus pasi aki bulizna, kalandozna egy izgalmasat velünk? Akár swinger klub látogatásban is benne vagyunk hármasban. Csak olyan jelentkezzen aki el is mer jönni, és nem csak addig vagány ameddig itt írogatni kell, hanem meg is jelenik a találkán!!! Privátban keressetek!
Sziasztok!
Esztergom nyaraló részen lenne hely egy hölgy vagy párnak, március 3-4-5.-én, ott alvás is megoldott..
Szóló pasi vagyok, 178 magas 44 éves 82 kg borotvált, írjatok privátban ha lenne kedvetek egy laza vasárnap hétfő keddhez, akár wellnesshez is
Esztergom nyaraló részen lenne hely egy hölgy vagy párnak, március 3-4-5.-én, ott alvás is megoldott..
Szóló pasi vagyok, 178 magas 44 éves 82 kg borotvált, írjatok privátban ha lenne kedvetek egy laza vasárnap hétfő keddhez, akár wellnesshez is
Szeretnék megismerni egy szimpatikus hölgyet vagy párt minden jóra. Március. 11-12 én Kecskemét kk napközbe találkozóra. Írj bátran minden megoldást meghallgatok.
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki izgalmasnak találna +2pasit bevonni. (akár próbáltátok már, akár még csak fantáziáltáltatok róla)
26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,
A képezeletetekre bízzuk miket lehetegy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki izgalmasnak találna +2pasit bevonni. (akár próbáltátok már, akár még csak fantáziáltáltatok róla)
26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,
A képezeletetekre bízzuk miket lehetegy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Lányt izgatnék Budapesten kénye kedve szerint vagy lehetek bull is
Sziasztok! Jön ma Hölgy vagy Pár Glory Cafeba? 29 éves magára igényes pasi vagyok
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
sziasztok.keszthely környékén szivesen csatlakoznék párokhoz.heteró alapon.csak hétköznap nap közbeni szabad idővel.
Szia. Szivesen megismerkednék a pároddal ha izgatna ,várom leveled.

Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (03.03.án) !egész nap illetve este is megfelel.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal ismerkednék kellemes időtöltésre Szegedről. Okleveles masszőr vagyok masszázsra, illetve intim erotikus masszázsra is
Hölgyekkel, párokkal ismerkednék kellemes időtöltésre Szegedről. Okleveles masszőr vagyok masszázsra, illetve intim erotikus masszázsra is
Párt, hölgyet masszíroznák egy kis extrával vasárnap délután nálam Miskolc
Szolnok kke
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna