Ma este
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)

Sziasztok! Olyan párt keresünk, aki szívesen venné +2 férfi csatlakozását! Sportos férfiak vagyunk, 19 és 23-as mérettel! Korunk: 42 és 37! Szinte bárhova elutazunk
Sziasztok! Holnap /péntek/ Solt , Kiskőrös , Szeged vonalon valaki? Pár hölgy ?
Sziasztok! Olyan párt keresünk, aki szívesen venné +2 férfi csatlakozását! Sportos férfiak vagyunk, 19 és 23-as mérettel! Korunk: 42 és 37! Szinte bárhova elutazunk
sziasztok vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha elotte hasznaljak kényeztetik a feleseget? Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok! Van esetleg olyan Hölgy vagy Pár akik egy Középkorú Férfi társaságát keresik kellemes érzéki kapcsolatra!
Mai nap aktív férfit vagy párt keresek egy kis masszázst tudok adni meg amihez lesz kedvünk! Helyem van Kecskeméten! Diszkréció adott és el várt!Várom leveleket PRIViBE IRJ!Szép napot!
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. A hölgy örömére, nincs tabu! Személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Győr
Hello. Egy jó adotságokkal rendelkező masszőrt keresek egy fiatal vékony hölgy részére.
Helyileg Miskolcon, késő este.
Helyileg Miskolcon, késő este.
Veszprèm megyei pàrhoz csatlakoznèk. 50 èves pasi.
Jo reggelt
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpi az adatlapom, ne habozz, írj levelet és folytatjuk.
Üdv. Albert
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpi az adatlapom, ne habozz, írj levelet és folytatjuk.

Üdv. Albert
Sziasztok!
Mai napon kaland Győrben? Hely, kocsi van!
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Mai napon kaland Győrben? Hely, kocsi van!
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Sziasztok! Adatlapunkban leírtak alapján ismerkednènk
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is / pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…Kukkolás szex közben is érdekel engem !!
Ötvenes férfiként párral ismerkednék Szombathely-Sárvár környékén főleg a hölgy örömére.
Szívesen csatlakoznék párokhoz Siófok és környékén !!
Hölgyet keresek aki szereti a hosszas orális kényeztetést! diszkrécióm garantált. jöhet a párod is.. szeretnék egy igazán szexéhes növel találkozni akivel egy csomó jó élményt megélhetünk mindent megteszek hogy jól érezd magad .
Sziasztok!Hol lenne megejtve ez a kellemes összejövetel?Meg van a kiválasztott 5 személy?
(Ez egy válasz Gang bang páros üzenetére (2024. 03. 04. hétfő 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 04. hétfő 21:26

Szombaton lesz a házassági évfordulónk az ötödik.
A hölgy szeretne meglepni bulit, 5 pasival...
Sziasztok!Hol lenne megejtve ez a kellemes összejövetel?Meg van a kiválasztott 5 személy?
(Ez egy válasz Gang bang páros üzenetére (2024. 03. 04. hétfő 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 04. hétfő 21:26

Szombaton lesz a házassági évfordulónk az ötödik.
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.