Szia irnal bővebben
(Ez egy válasz Peeti86 üzenetére (2024. 03. 12. kedd 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 12. kedd 16:13

Szóló megbízható srácokat keresek, akikre tényleg lehet számítani, ha megígérik akkor eljönnek
Max 46 éves korig, ha rendelkezel megfelelő intelligenciával és ápolt kinézettel kérlek keress meg, mert több eseményünkre szóló férfiakat várunk még
Üdv Merci és Peti

Max 46 éves korig, ha rendelkezel megfelelő intelligenciával és ápolt kinézettel kérlek keress meg, mert több eseményünkre szóló férfiakat várunk még

Üdv Merci és Peti
Szóló megbízható srácokat keresek, akikre tényleg lehet számítani, ha megígérik akkor eljönnek
Üdv Merci és Peti

Üdv Merci és Peti
Hölgyet keresek aki szereti a hosszas orális kényeztetést! diszkrécióm garantált. szeretnék egy igazán szexéhes növel találkozni akivel egy csomó jó élményt megélhetünk mindent megteszek hogy jól érezd magad . Jövő héten Budapesten leszek találkozhatunk
sziasztok vannak e itt olyan pasik akit itgatná ha elotte dugjak szopatjak azaz hasznaljak a feleseget? Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok! Párt vagy lányt keresek Békéscsabán...
Sziasztok, ma délután/este szívesen csatlakoznèk pàrhoz.
Fiatal egyetemista srácként.
Fiatal egyetemista srácként.
Sziasztok, 25 vagyok ápolt jó megjelenésű srax, part keresek ahova nem gond a kor

Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (03.12.) estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék fotós saját telefonotokkal!!!-masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok!Párhoz csatlakoznék mindkétfél örömére.
Olyan bi párhoz csatlakoznék akiket izgat ha egy pasi,kinyalja a spermás puncit dugás után!
18 vagyok és kielégítek cuck hajlamu párokat vagy érett hölgyeket a fiatal élénk spermámmal
Cuckoldra keresünk sportos srácot 30 éves korig...
Sziasztok!
Ma délelőtt heteró alapon keresk játszótársat!
23cm es cerkámmal
Ma délelőtt heteró alapon keresk játszótársat!
23cm es cerkámmal
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van.
Sziasztok! Párral ismerkednék tartós szexkapcsolatra
Mert teljesen máshogy érnek rá és általában gyerekfüggő is …. De nyilván ezt jobban érti az akinek szintén van gyereke .
(Ez egy válasz kimre üzenetére (2024. 03. 11. hétfő 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 11. hétfő 20:37

Sosem értettem hogy egy szexuális tartalmu és szexpartner kereső oldalon minek kell feltűntetni hogy “gyermekes pár vagyunk” ha kefélni akartok oldjátok meg a gyerek mellett is, minek kell mindenki orrára kötni hogy van?
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Persze TAJ számot esetleg vagy személyiről ne küldjünk másolatot? Az oldaladon csak pasikent vagy 0 képpel, 0 infóval a (nem) létező barátnődről?!
Sosem értettem hogy egy szexuális tartalmu és szexpartner kereső oldalon minek kell feltűntetni hogy “gyermekes pár vagyunk” ha kefélni akartok oldjátok meg a gyerek mellett is, minek kell mindenki orrára kötni hogy van?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 11. hétfő 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 11. hétfő 15:43
Törölt felhasználó (4660124)

Kedves MINDENKI AKI harmadik felet keres pasi személyében a Következő felhasználó név mögött NICK NEVE:KenveloKen egy igen igen kétes eredető pasi van olvasta hogy családos pár vagyunk és azonnal a kiskorú lányommal akart szexet ! NICK NEVE::KenveloKen !!! ha az admin nem tesz semmit majd mi fogunk!!
Sziasztok Sopronban 25 éves potens srác keres délelőtti órákra a hétre hölgyet vagy párt 19/6os mérettel írjátok privátban...