Sziasztok, ma péntek (15.-én) délután Ráckevén leszünk a külső medencében, majd este a szauna estre is benézünk. Itt ismerkedünk párokkal/intelligens férfiakkal, majd esetleg a szállásunkon folytathatjuk az éjszakai játékokat....
Sziasztok! Van esetleg olyan Hölgy vagy Pár akik egy Középkorú Férfi társaságát keresik kellemes érzéki kapcsolatra!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek :pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…Házibarát is lehetek / kukkolás szex közben is érdekel !!!
Ma este veszprém megyéböl valaki helyes potens férfi házaspár szívesen látná! Üdv Gyuri és Klaudia
Diszkréten kukkolnék párt!
Párhoz csatlakoznék (hetero alapon, feleség dupla élveztetésére).
Van már többes tapasztalat, kis bulizásban, feleség dupla élveztetésében benne lennék, akár egész éjszaka is (after ok
. Szendvicset imádom és ahogy ilyenkor élvez közöttünk a feleség
)))
Írjatok!
Van már többes tapasztalat, kis bulizásban, feleség dupla élveztetésében benne lennék, akár egész éjszaka is (after ok

Írjatok!
Sziasztok. Ma este Párhoz csatlakoznák.
Budapesti hármas (2ffi+1nő) kedvelő párossal ismerkednék,találkoznék, akár ma is!
Ha legközelebb kerestek, írjatok nekünk. Párosunk férfi tagja.
(Ez egy válasz tomitimik üzenetére (2024. 03. 06. szerda 05:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 06. szerda 05:46

Sziasztok!20-35 éves srácot keresünk bájos hölgytagunk örömére, szeged mellett!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Heteró alapon, ma délután, este, pár játszótársa lennék!
Valós 23 cm mérettel !
Csak Budapest!
Valós 23 cm mérettel !
Csak Budapest!
Sziasztok! Ha valaki engedné, hogy részt vegyek a szeretkezésükben nézőként, örömmel fogadnám ezt a lehetőséget. 18F ( privátba várom a lehetőségeket)

Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (03.14.) estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék fotós saját telefonotokkal!!!-masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van.
MA EGÉSZ NAP TUDUNK UTAZNI
Sziasztok! Olyan párt keresünk, aki szívesen venné +2 férfi csatlakozását! Sportos férfiak vagyunk, 19 és 23-as mérettel! Korunk: 42 és 37! Szinte bárhova elutazunk
Sziasztok! Olyan párt keresünk, aki szívesen venné +2 férfi csatlakozását! Sportos férfiak vagyunk, 19 és 23-as mérettel! Korunk: 42 és 37! Szinte bárhova elutazunk

Cuckoldra keresek nagy intimű ffit. Márc 15 estére.
sziasztok most szombaton ra ero párok vannak e itt ahol a ferjet izgatná ha megdugjak a nejet?
Irj
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 13. szerda 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 13. szerda 14:06
Törölt felhasználó (4737300)

Cuckoldra keresünk sportos pasit 30 éves korig.
Irj
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 13. szerda 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 13. szerda 14:06
Törölt felhasználó (4737300)

Cuckoldra keresünk sportos pasit 30 éves korig.
Pápán keresek lányt vagy párt közös együtt létre