Sziasztok! Ma szívesen fogadnék csendes otthonomban Gödöllőn hölgyet vagy párt.Kölcsönös szimpátia esetén várlak szeretettel.Várom üzeneted!
Sziasztok! Esetleg pár? Pàrcsere négyes gabalyodàs!!
(Ez egy válasz Cuckveszp üzenetére (2024. 03. 15. péntek 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 15. péntek 23:00

16. szombat délután Veszprém környékéről pasi aki beszállna hozzánk?
Sziasztok. Ma estefele párhoz csatlakoznák.
Sziasztok! Hölgyet keresek Április 1-3 ig Zala megyèbe egy kellemes fahàzas dèzsàs pihenèsre,lehet szingli de akár fèrjnèl is ,jelentkezni privàtban! Sziasztok
Sziasztok!
Ma (szombat) autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagyobb farkú pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma (szombat) autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagyobb farkú pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma délelött!
Vecsés-Cegléd vonalon!
Párhoz csatlakoznék ma délelött!
Vecsés-Cegléd vonalon!
Szóló pasit keresúnk állandó partnernek adatlapunk szerint
Sziasztok párok hoz csatlakoznék kor alkat nem számít. Csak menjetek is találkozni.irj privátba.....

Kisvárda környékén, ma napközben keresek, lányt, párt ahogy szeretnétek. Én ápolt, sportos, igenyes pasi vagyok.
Kisvárda környékén, ma napközben keresek, lányt, párt ahogy szeretnétek. Én ápolt, sportos, igenyes pasi vagyok.

Nekem régi vágyam , hogy egyszer úgy nyalhassak egy szép puncit , hogy 69-ben vagyok a csajszival , miközben őt a párja hátulról , kutya pózban döngeti ! Így talán a tele élvezett punciát is tisztára nyalnám..Ilyen párt keresek , akivel ezt megélhetném ! Budapest vagy Pest megyében bárhol.....
16. szombat délután Veszprém környékéről pasi aki beszállna hozzánk?
Sziasztok Csütörtökön megyek Szolnok-Budapest-Győr útvonalon szívesen találkoznék egy helyes párral akiknek teljesíthetem a vágyaikat írjatok pm üzenetbe bátran
34 éves sportos alkatú 18cm a farok mérettel szívesen társulnék

Sziasztok mikorra kerestek és hol?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 13. szerda 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 13. szerda 14:06
Törölt felhasználó (4737300)

Cuckoldra keresünk sportos pasit 30 éves korig.
Ma Budapesten párt kukkolnék, vagy adott esetben be is szállnék. Hely ok, privátban keressetek.
Sziasztok!
Van Veszprém környékén olyan pasi aki most (2 órán belül) meglátogatna minket?
Van Veszprém környékén olyan pasi aki most (2 órán belül) meglátogatna minket?
sziasztok! nyiregy-újfehértó környékéröl ismerkednék párral, remélem hamarosan találkozunk,.