Sziasztok,
Sportos diszkrét férfiként, élvezni vágyó partnereim keresem magára igényes pár személyében Budapesten és Pest megyében. Helyem Tökölön van, akár már ma találkoznék.
Sportos diszkrét férfiként, élvezni vágyó partnereim keresem magára igényes pár személyében Budapesten és Pest megyében. Helyem Tökölön van, akár már ma találkoznék.
Sziasztok !
Budapesten extra mérettel hosszú távra, heteró alapon játszótársat keresek !
Nők, heteró párok levelét várom!
Sziasztok! Valós , komoly párral ismerkednék hosszabb távra, ha lehet.Privátban a többit.Köszönöm
Sziasztok, mai nap csatlakoznék párhoz, 25 éves jó megjelenésű ápolt srac vagyok . Írj
Sziasztok!
Szabadszállás - Kecskemét környékén keresek vasárnap estére autós kalandot, akár többet is!
Privibe keressetek!
Szabadszállás - Kecskemét környékén keresek vasárnap estére autós kalandot, akár többet is!
Privibe keressetek!
Sziasztok! Én szívesen csatlakoznék hozzátok hosszútávon!
Üdv: Lali (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 23. szombat 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 23. szombat 08:41
Üdv: Lali (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 23. szombat 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4697610)

Sziasztok! Keresünk egy 28-45 év közötti férfit hosszabb tàvra, hàzibaràti kapcsolatra!
Sziasztok! Pároshoz csatlakoznék, akár ezen a hétvégén, több alkalomban is benne vagyok, ha passzolunk.
Utazni tudok, lehetőleg Pest megyén belül, de máshonnan is szívesen meghallgatok lehetőségeket.
Várom üzeneteiteket.
Utazni tudok, lehetőleg Pest megyén belül, de máshonnan is szívesen meghallgatok lehetőségeket.
Várom üzeneteiteket.
szia helyileg merre vagy
(Ez egy válasz négersrác üzenetére (2024. 03. 22. péntek 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Hetero férfiként kölcsönös szimpátia esetén párokhoz csatlakoznék ma este a hölgy örömére.. (Bp-en..)
Hetero férfiként kölcsönös szimpátia esetén párokhoz csatlakoznék ma este a hölgy örömére.. (Bp-en..)
Sziasztok!Ma estére keresünk a párommal egy 30 év körüli normál férfit hetero alapon!!Szabadegyházán vagyunk!!privátban várjuk a jelentkezőket!!
Ismerkednék egy számomra megfelelő személlyel . Talán egymást keressük talán nem , ez majd kiderül kis ismerkedés után.
Nekem régi vágyam , hogy egyszer úgy nyalhassak egy szép puncit , hogy 69-ben vagyok a csajszival , miközben őt a párja hátulról , kutya pózban döngeti ! Így talán a tele élvezett punciát is tisztára nyalnám..Ilyen párt keresek , akivel ezt megélhetném ! Budapest vagy Pest megyében bárhol..... Persze lennék állandó házibarátja is , igényes párnak !
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek akikhez csatlakozhatnék hetero alapon ma estére!Ápolt igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről!Privát üzeneteket várok Fényképét természetesen tudok küldeni emailben vagy viberen is!!
Hölgyet vagy párt keresek akikhez csatlakozhatnék hetero alapon ma estére!Ápolt igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről!Privát üzeneteket várok Fényképét természetesen tudok küldeni emailben vagy viberen is!!
Ma este hellyel rendelkező pasit keresünk 30-45 év között hölgy örömére. Viber számmal jelentkezz
Sziasztok !
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok. Párral ismerkednék!!!
Sziasztok, ma délután, vagy holnap szívesen fogadnék párt Budapesten a 14. kerületben. Magas, kulturált, ápolt férfi.
MA EGÉSZ NAP TUDUNK UTAZNI DE FOGADNI IS
Sziasztok! Olyan párt keresünk, aki szívesen venné +2 férfi csatlakozását! Sportos férfiak vagyunk, 19 és 23-as mérettel! Korunk: 42 és 37! Szinte bárhova elutazunk
Sziasztok! Olyan párt keresünk, aki szívesen venné +2 férfi csatlakozását! Sportos férfiak vagyunk, 19 és 23-as mérettel! Korunk: 42 és 37! Szinte bárhova elutazunk