nem vagy ezzel egyedül...sok pár csak azért hirdet, hogy önmegvalósítását kiélje, lássa, a sok beérkező levelet, de nem igazán komoly a szándékuk a valós történethez...Persze van kivétel, de ritka
(Ez egy válasz Whitebull üzenetére (2024. 04. 04. csütörtök 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 04. csütörtök 19:01

Én minden szempontból megfelelek a kereséseteknek de sajnos soha nem kaptam tőletek esélyt :(
Sziasztok. 45éves, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Csak személyes tali. Győr
Sziasztok. 45éves, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Csak személyes tali! Győr
Sok a hencegő de senki nem válaszol!
(Ez egy válasz Whitebull üzenetére (2024. 04. 04. csütörtök 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 04. csütörtök 19:01

Én minden szempontból megfelelek a kereséseteknek de sajnos soha nem kaptam tőletek esélyt :(
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2024. 04. 04. csütörtök 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 04. csütörtök 16:22

Sziasztok !
Május 17-20 között Egerszalókon leszünk a Salirisben. Ezalatt az idő alatt szívesen vennénk hetero, nemdohányzó pasi közeledését párosunk hölgytagja felé. Közös fürdőzés, víz alatti simogatások, izgatások, majd szimpátia alapján a hotel szobában folytathatnánk egy kis iszogatással, és hármas erotikával. Kérjük hogy az adatlapunkon leírtaknak megfelelő férfi jelentkezzen csak a felesleges elutasítások végett, mert az senkinek sem jó ! Kizárólag privát levelet várunk, ne ide az üzenő falra írj !
Május 17-20 között Egerszalókon leszünk a Salirisben. Ezalatt az idő alatt szívesen vennénk hetero, nemdohányzó pasi közeledését párosunk hölgytagja felé. Közös fürdőzés, víz alatti simogatások, izgatások, majd szimpátia alapján a hotel szobában folytathatnánk egy kis iszogatással, és hármas erotikával. Kérjük hogy az adatlapunkon leírtaknak megfelelő férfi jelentkezzen csak a felesleges elutasítások végett, mert az senkinek sem jó ! Kizárólag privát levelet várunk, ne ide az üzenő falra írj !
Sziasztok! Továbbra is aktuális…!
(Ez egy válasz Masszőrman86 üzenetére (2024. 04. 04. csütörtök 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 04. csütörtök 13:33

Sziasztok! Hétvégén csatlakoznék párhoz hetero alapon, a hölgy örömére..Gyöngyös+50 km..
Kecskeméten párhoz vagy nőhöz beszálnék simogatással és közben néznélek benneteket!
Sziasztok!
Igényes, diszkrét pasiként, szombaton délután vagy kora este párhoz csatlakoznék hölgy örömére. Nyíregyháza,Kisvárda, Mátészalka városokban, utazás nem gond.
Igényes, diszkrét pasiként, szombaton délután vagy kora este párhoz csatlakoznék hölgy örömére. Nyíregyháza,Kisvárda, Mátészalka városokban, utazás nem gond.
Sziasztok !
Sziasztok!
Nagy cerkát kedvelő, budapesti heteró pár, kíváncsi nő játszótársa lennék!
Sziasztok!
Ma este csatlakoznék párhoz. Diszkréció ápoltság adott. 23éves FIATALOS vékony srac vagyok. Utazni tudok fogadni nem. Akár kukkolónak is.
Sziasztok! Hétvégén csatlakoznék párhoz hetero alapon, a hölgy örömére..Gyöngyös+50 km..
Sziasztok. Ma délután, este, éjszaka párhoz csatlakoznék harmadiknak. Én egy diszkrèt, ápolt, igényes pasi vagyok. Utazni tudok. Várom kedves leveleteket. Szép napot.
Sziasztok!
Ma vagy pénteken (04.04. és 05.) párokhoz , lányokhoz csatlakoznék.
Tatabánya + 50 km körzete
Ma vagy pénteken (04.04. és 05.) párokhoz , lányokhoz csatlakoznék.

Tatabánya + 50 km körzete
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék férfiként a hölgy örömére hetero alapon Pécsen!
Akit érdekelne írjon rám!
Köszönöm szépen!
Párhoz csatlakoznék férfiként a hölgy örömére hetero alapon Pécsen!
Akit érdekelne írjon rám!
Köszönöm szépen!
Sziasztok!
Jövő héten kedden este Szegeden leszek. Erre a szép estére keresek egy párost, akikkel lehetne egy jót hancúrozni.
Üdvözlettel,
Kornél
Jövő héten kedden este Szegeden leszek. Erre a szép estére keresek egy párost, akikkel lehetne egy jót hancúrozni.
Üdvözlettel,
Kornél

Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Ma délelőttre keresem partnere(i)m hölgyek/párok személyében Budapesten a Nyugati környékén. Hely megoldott.Írj privátban
Sziasztok! Békéscsaba környékén keresek párt 3. beszállónak vagy minimális kényeztetésre!
18-45max. 32F
18-45max. 32F