Sziasztok! Ma valaki Vác, Szentendre, - Gyöngyös útvonalon?? Lányok, párok? 183/80 , sportos, jó farkú, hetero pasi vagyok.
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Holnap szexmozizást tervezek fél 7-től Budapesten!
Lenne hölgy vagy pár aki csatlakozna?
Esetleg le tudok mondani a mozizásról ha valaki meghív magához egy kellemes estére!?
Lenne hölgy vagy pár aki csatlakozna?
Esetleg le tudok mondani a mozizásról ha valaki meghív magához egy kellemes estére!?
Ma este
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Cuckold iránt érdeklődő párral ismerkednék!
Üdv.Párt,hölgyet keresek. Helyem van.
Sziasztok,
Érettebb hölgyel, párral ismerkednék. pápán
Tamás
Érettebb hölgyel, párral ismerkednék. pápán
Tamás
Fiatal, egyedülálló, méretes srác vagyok. Kiadós és tartalmas együttlétre keresek párokat, illetve hölgyeket kortól függetlenül. Dunaújvárosban, lakásomon tudok fogadni, de akár az utazás is megoldható. Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom az üzeneted!

Sziasztok! Örömmel írtam nektek levelet
(Ez egy válasz werwer üzenetére (2024. 04. 06. szombat 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 06. szombat 14:01

Kecskeméten keresek olyan pasit aki 24-25 éves lehet hozzá menni párként a nő örömére (35).Ne dohányozz, ne legyél szakállas, legyen hangulat világítás és egy kis inni való a hölgynek. Tisztaság elvárt, szerénység elvárt. Nem ugrunk elsőnek a punciba hanem majd látjuk a simi közben hogy is alakul.Fotót küld ha érdekel egész alakost! A hölgy husis nagyobb cicik, szőke,szép arc!
Szia! örömmel venném ha én lehetnék a házi barát
(Ez egy válasz Hamm07 üzenetére (2024. 04. 07. vasárnap 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Holnap este Komáromban leszek. Lesz helyem, de utazni is tudok. Igényes, diszkrét párral szívesen találkoznék. Minden izgalmas dologban a partneretek lennék kölcsönös szimpátia esetén. Csak olyanok írjanak, akik találkozni is mernek! Akár autós kaland is....
Kecskeméten csinos párhoz csatlakoznék hetero alapon. Privátban keress kérlek!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Kicsit fura! Az embert megkeresik! Telefonszámmal hívom őket! Erre letiltanak! Nem mondom, hogy kamuk! De kicsit biztos, hogy bizonytalanok! Pedig kellemes pár lehettek.
(Ez egy válasz Paros8990 üzenetére (2024. 04. 07. vasárnap 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Párral kalandoznék ma nappali órákban is..Hetero alapon a hölgy örömére! Utazni tudok.
Sziasztok! Tomi vagyok, 183/80 sportos, borotvált, 42 éves, ápolt, kitartó, képen látható farokkal rendelkező pasi. Szívesen ismerkedtem, utazom, lányokkal, parokkal, akar csak a randi izgalmáert is, kötöttségek nélkül. Puszi T.
Jajj dehogynem
mikor?
(Ez egy válasz Paros8990 üzenetére (2024. 04. 07. vasárnap 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Párral ismerkednék Érden