Nagyon jó, én is ennek megfelelően keresek. Ha aktuális még, keressetek. Vissza fogok írni.
(Ez egy válasz Helyespár01 üzenetére (2024. 04. 11. csütörtök 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 11. csütörtök 16:18

Csinos, ápolt, igényes párként keresünk ugyan ezen tulajdonságokkal rendelkező pasit a hölgy örömére.
Kérlek, csak akkor írj, ha valóban jellemeznek ezen tulajdonságok. De akkor viszont írj
Kérlek, csak akkor írj, ha valóban jellemeznek ezen tulajdonságok. De akkor viszont írj

Sziasztok Párt vagy Lányt keresek péntek (04.11.) estére.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését. szép napot
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését. szép napot
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Ma este pasikkal párokkal kalandoznék Kecskemét vagy környékén, éjszaka is el érsz.Helyem van!
Sziasztok ! péntektől vasárnapig nyíregyházán leszunk ! Harmadiknak keresünk pasit a feleségem örömére ! Nagy intim előny !
Sziasztok. Prágába terveznék swinger club látogatást jövő héten csütörtök-szombat. Több alkalommal is volt szerencsém ebben résztvenni. Elképesztően jók a klubok, különösen az egyik. Ha valakinek van kedve csatlakozni, örömmel venném. Párok és hölgyek társaságára gondoltam. Utazásban és szállásban is tudok segíteni. Kérlek privátban írjatok. Szép napot.
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Csinos, ápolt, igényes párként keresünk ugyan ezen tulajdonságokkal rendelkező pasit a hölgy örömére.

Diszkréten,bonyodalmaktól mentesen csatlakozom párokhoz.
Magas,sportos,nős pasi.
Sok mindenre nyitott vagyok.
Privátban írj.
Magas,sportos,nős pasi.
Sok mindenre nyitott vagyok.
Privátban írj.
Kaposváron a szerszámomnak karbantartót keresek. Műhelyed legyen. Diszkréció alap. Minden megoldásra nyitott vagyok. Privire írj.
Sziasztok.
Érett pár házibarátja lennék. Hölgy örömére. Nagy cicik előny.
Budapest, Pest megye. Szép méretem van.
Érett pár házibarátja lennék. Hölgy örömére. Nagy cicik előny.
Budapest, Pest megye. Szép méretem van.
Sziasztok,
Érettebb hölgyel, párral ismerkednék. pápán
Tamás
Érettebb hölgyel, párral ismerkednék. pápán
Tamás
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek kalandra ma estére bpn, helyem nincs, utazni tudok. Nyitott vagyok sok mindenre! Sziasztok!
sziaasztok nö vagy pár baranyában aki találkozna?
Üdv! Hétvégére párt keresek Enyhe bi is lehet
Sziasztok!
28 éves ápolt, kedves, megbízható heteroszexuális férfi vagyok. Partnert keresek hosszabb vagy rövidebb távra, hölgy személyében, lenne kedvem a többeshez és párokhoz is csatlakoznék. Nálam idősebbek is érdekelnek.
Utazni és fogadni is tudok, keresek Gyöngyös környékén, illetve itt: Hatvan, Gödöllő, Eger, Miskolc, Budapest.
Szeretem a hosszú, elnyújtott élvezeteket, akár egész napos program keretein belül is.
Intim méretem átlag feletti.
28 éves ápolt, kedves, megbízható heteroszexuális férfi vagyok. Partnert keresek hosszabb vagy rövidebb távra, hölgy személyében, lenne kedvem a többeshez és párokhoz is csatlakoznék. Nálam idősebbek is érdekelnek.
Utazni és fogadni is tudok, keresek Gyöngyös környékén, illetve itt: Hatvan, Gödöllő, Eger, Miskolc, Budapest.
Szeretem a hosszú, elnyújtott élvezeteket, akár egész napos program keretein belül is.
Intim méretem átlag feletti.
Sziasztok.Kecskeméten,Bács megyében lenne megbízható,hőlgy esetleg pár egy baráti,lelki kapcsolatra?Én egy odaadó,ragaszkodó, megbízható pasi vagyok.
Sziasztok.Kecskeméten élek.Itt illetve a környéken keresnék egy megbízható hőlgyet, párt tartos diszkrét baráti kapcsolatra.Szavahihetőség,diszkréció adott és elvárt.
Olyan párt keresek ahol a nőt addig nyalhatom míg el nem sqruitingel v pisili magát én mindenre nyitott 33 éves hetero pasi imádok hosszasan nyalni és szeretkezni 18 as méretemel, masszírozni Győr és környéke,írj privátban
Sziasztok fiatal srac csatlakoznak parhoz szombat delutan dunaharasztiban