Párral ismerkednék ma Demjénben.Magas izmos nagy méretű pasi.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok
Zala -Vas megyei Hölgyek, Párok társaságát keresem,ahol lehet a hölgyet erotikusan masszírozni
Zala -Vas megyei Hölgyek, Párok társaságát keresem,ahol lehet a hölgyet erotikusan masszírozni
Sportos férfiként keresek párt, részletek az adatlapomon.
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki izgalmasnak találna +2pasit bevonni. (akár próbáltátok már, akár még csak fantáziáltáltatok róla)
26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,
A képezeletetekre bízzuk miket lehetegy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki izgalmasnak találna +2pasit bevonni. (akár próbáltátok már, akár még csak fantáziáltáltatok róla)
26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,
A képezeletetekre bízzuk miket lehetegy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Jó lenne, de messze vagytok....
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 13. szombat 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 13. szombat 13:07
Törölt felhasználó (4738708)

Üdvözlök mindenkit . Ma estére egy 20-30 perces kis kalandozáshoz keresnék egy általam megfelelőnek ítélt fiatal férfit. Párocskám az első ülésről figyelné és élvezné, hogy én egy idegen farkincát leszopok előtte . Nincs szájba élvezés , ellenben a mellemre verem vagy vered a végén a farkadat. Utána szépen elválnak útjaink. Természetesen után megbeszélhetjük izgalmasan a történteket azon a platformon ahol ismerkedni is szoktunk , mert az szükséges előtte.
Üdvözlök mindenkit . Ma estére egy 20-30 perces kis kalandozáshoz keresnék egy általam megfelelőnek ítélt fiatal férfit. Párocskám az első ülésről figyelné és élvezné, hogy én egy idegen farkincát leszopok előtte . Nincs szájba élvezés , ellenben a mellemre verem vagy vered a végén a farkadat. Utána szépen elválnak útjaink. Természetesen után megbeszélhetjük izgalmasan a történteket azon a platformon ahol ismerkedni is szoktunk , mert az szükséges előtte.
Kaposváron van olyan hölgy vagy pár akiknek kellene meg egy diszkrét férfi? Nem vagyok független, ezert kevés a szabadidőm. Ha így is jó keressetek. Ha igen akkor írj privire viber elérhetőseget!
Van valaki egyatalan?
Van valaki egyatalan?
Szép napot! Fiatal submissive fiú vagyok és szívesen lennék pár hölgy tagjának a szolgája, szeretek nyalni ,lábimádat, spermás puncinyalás, masszírozni. Budapesten belül utazni tudok.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol!
Sziasztok! Olyan párt, illetve nőt keresek, akik kifejezetten az extra nagy intimet kedvelik/keresik! Fiatal, utazni tudó pasi vagyok

(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 04. 13. szombat 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 13. szombat 06:47

Feleség többes örömére keresünk férfit közeli találka reményében ....
Biszex,és heteró párhoz csatlakoznék mindenki örömére!
Fiatal pár házibarátja lennék rendeszeresen! Csak komolyak jelentkezzenk,ha egyáltalán vannak itt olyanok! Utazás nem gond! Privát üzi!
Feleség többes örömére keresünk férfit közeli találka reményében ....
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Szabolcsi párnak szivesen segitenék .sajnos nagy,a farkam.
Hölgyet vagy párt keresek, akik kedvelik az extrabb perverziokat. Minél nyitottabbak vagytok , annál jobb! smile
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül wink
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül wink
Pár ma, ki benne lenne? Minden megoldás érdekel

Sziasztok ma estére keresek hölgyet vagy párt. Hatvanban lenne helyem de ha kell utazni is tudok. Imádok örömet okozni és kényeztetni. Szeretem a hármas és a cuckold szexet is. írjatok privátban ha érdekes lehet